Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Târgul de Crăciun Cluj Napoca 2017

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 16.11.2017 23:07 De catre: administrator

Judet: CLUJ

Localitate: MUNICIPIUL CLUJ-NAPOCA

Data inceput: 24.11.2017

Data final: 26.12.2017

Vizualizari: 1892

Data adaugarii: -

Târgul de Crăciun Cluj Napoca 2017

Soluția câștigătoare propune un concept care urmează un model european de organizare a târgurilor de Crăciun, implementat și în alte orașe mari. Proiectul pune în valoare ansamblul statuar Matei Corvin printr-o abordarea inedită de amenajare a pationarului. Sperăm că imaginea Târgului de Crăciun va aduce bucurie clujenilor și tuturor celor care vizitează orașul pe timpul sărbătorilor de iarnă.", a scris viceprimarul Tarcea în postarea sa de pe rețeaua de socializare.

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca va fi deschis anul acesta în perioada 24 noiembrie 2017-1 ianuarie 2018

Piața Unirii, locul tradițional în care ne intâlnim în luna Decembrie, devine unul feeric, cu miros de zahăr ars, colinde ce îți rămân în minte și le repeți zâmbind a doua zi, vitrine luminoase și cadouri pentru cei dragi. Pe lângă căsuțele cu produse tradiționale, colinde și concerte zilnice, teatru de păpuși, ateliere de creație pentru copii, povești la gura sobei, nu va lipsi patinoarul.

„Copii” de toate vârstele se bucură în fiecare an de patinoar, cu siguranță una dintre atracțiile principale a târgului, datorită locului special în care este amplasat cu ocazia Târgului de Crăciun, unul plin de istorie și semnificație profundă pentru clujeni și turiști deopotrivă.

Așadar…Ne vedem la „statuie”?

Organizator: PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL CLUJ-NAPOCA

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).