Romania Turistica | 100% Turism Romanesc



Promovăm unități de cazare și oferte de sezon

Târg Produs de Cluj

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 16.09.2017 12:28 De catre: administrator

Judet: CLUJ

Localitate: MUNICIPIUL CLUJ-NAPOCA

Data inceput: 15.09.2017

Data final: 17.09.2017

Vizualizari: 1407

Data adaugarii: -

Târg Produs de Cluj  - Ziua Recoltei

Asociația “Produs de Cluj” a luat ființă la sfârșitul anului 2010, fondatori fiind Consiliul Județean Cluj, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj și Agro Transilvania. Organizația are drept scop promovarea produselor, tradițiilor și culturii din județul Cluj. Concomitent, fondatorii și-au propus să sprijine turismul și să promoveze excelența în domeniul agriculturii și al meșteșugurilor tradiționale.

Evenimentele organizate de asociație sunt destinate tuturor producătorilor și meșterilor populari clujeni, mici producători păstrători ai tradițiilor populare și culinare clujene, creatori de costume populare, obiecte de artizanat, bijuterii, păpuși, suveniruri, dar și articole din piele. Alături de aceștia, la toate manifestările sunt prezenți producători clujeni de fructe și legume, uleiuri presate la rece, apicultori, dar și mici fermieri care aduc brânzeturi, turtă dulce, produse de carne de porc sau dulcețuri, toate preparate în mod tradițional.

Astfel, de Zilele Recoltei, timp de trei zile de vineri până duminică, gospodinele care doresc să-şi facă aprovizionarea pentru iarnă vor putea alege fructe şi legume de sezon având la dispoziţie, în acelaşi loc, produse de calitate la preţuri avantajoase.

ORGANIZATORI:  Consiliul Județean Cluj, Asociația Produs de Cluj, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).