Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Târg de Turism 2017, Baia Mare

Postat de administrator

Ultima modificare: 13.03.2017 22:42 De catre: administrator

Judet: MARAMURES

Localitate: MUNICIPIUL BAIA MARE

Data inceput: 21.10.2016

Data final: 23.10.2016

Vizualizari: 369

Data adaugarii: 17.10.2016

Târg de Turism 2017, Baia Mare

Ministerul Turismului va participa în perioada 17-19 martie 2017, la cea de-a XIII-a ediție a târgului de turism  ,,Târgul de turism –  Baia Mare 2017”, ediția de primăvară - vară organizat în incinta complexului comercial VIVO Baia Mare.

Prin organizarea acestei manifestări expoziţionale se urmăreşte prezentarea ofertelor turistice pentru sezonul de vară din ţară şi străinătate, a pachetelor turistice pentru Paşti, 1 Mai, precum şi promovarea turismului organizat prin intermediul agenţiilor de turism.

Sunt invitaţi să participe agenţi de turism şi touroperatori, reprezentanţii staţiunilor turistice, ai destinaţiilor turistice, complexe balneare, hoteluri si companii hoteliere, pensiuni, cabane, centre SPA, edituri si publicaţii din turism, emitenţi de tichete de vacanţă.

Acest eveniment a  fost organizat pentru prima dată în primăvara anului 2011, de atunci organizandu-se anual câte două ediții,  ajungând în 2017 la a XIII-a ediție.

Evenimentul se situeză pe o linie ascendentă în ceea ce privește calitatea organizării lui și a numărului de participanți, atât a expozanților cât și a vizitatorilor, devenind de-a lungul timpului chiar un eveniment internațional datorită prezenței în rândul expozanților și a unor tour-operatori din stăinătate.

Ministerul Turismului, prin reprezentanța teritorială din Baia Mare, a promovat această acțiune și a participat în fiecare an la acest eveniment, încă de la debutul său, in calitatea de invitat/expozant, având asigurat un stand propriu de promovare (un info-desk).

Informaţii suplimentare despre acest eveniment, se pot găsi accesând pagina de facebook: https://www.facebook.com/targde.turism?fref=ts sau la telefonul: 0733-014778

Organizator: SC Advertising SRL în parteneriat cu  Complexul comercial VIVO

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).