Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Tabara de Aventura, Sport in Natura - Bucegi 2018

Vizualizari: 12  Locație: DAMBOVITA, MOROENI


DAMBOVITA Tabara de Aventura, Sport in Natura - Bucegi 2018
Valabilitate: 2018-06-15 / 2018-09-09
Tip: Tabere elevi
Locuri totale: 100
Locuri disponibile: 100
Preț: 850 Lei (Ron)/persoană

 

Tabără de Aventură, Sport în Natură - Bucegi 2018

Complex Turistic - Cabana Cerbul Bucegi

7 zile de Aventură, Sport și Distracție la Maxim!

6 Nopți cazare  + Pensiune Completă

Pachet turistic: 850 Lei/persoană*

 

Servicii Incluse: Cazare, Pensiune completa, activitati educative și recreative
Tinerii vor participa la o de tabara tematica si educationala care are ca scop socializarea, relationarea, recreerea prin îmbinarea activitatilor practice cu cele de aventura, deprinderea unor abilitati si competente diversificate.
- 6 Nopți de cazare, în camere cu 2 - 4 locuri, TV satelit, internet, grup sanitar, apă caldă permanent, încălzire centralizată.
- Servirea mesei în regim pensiune completă: mic-dejun, dejun (supă/ciorbă + felul 2 + salată, desert) și cină (felul de bază  + desert) .

- Activități educative și recreative:

-  Orientare turistică: utilizarea busolei, reperare coordonate în caz de rătăcire și deprinderea măsurilor SOS. (prima zi);

- Drumeții cu ghid turistic montan (Trasee turistice în zona Munțiilor Bucegi) cu atingerea principalelor obiective turistice arealului Padina-Peștera (a doua zi). Trasee turisice în Munții Bucegi și Parcul Natural Bucegi: Lacul și hidrocentrala Dobrești, Peștera Ialomiței, Mânăstirea Peștera, Cabana Babele, Cabana Padina, Lacul Bolboci și Cabana Bolboci, Grota Ursului, Cheile Tătarul Mare, Cheile Zănoagei, Cheile Orzei, Lacul si Cabana Scropoasa s.a. ;

- Activități specifice deprinderilor de supraviețuire montană, curs de prim ajutor, montarea unui cort, aprinderea unui foc și stingerea acestuia, curs de salvare montană în caz de accidentare. (a treia zi);

- 1 zi Excursie cu autocarul sau microbuzul, la alegere: Sinaia/Târgoviște cu vizitarea obiectivelor turistice sau Brașov  cu vizitarea obiectivelor turistice și Paradisul Acvatic Brașov (a patra zi);

- Parc de aventură și activități în echipă/ștafetă: Parcurgere de trasee de aventură cu dificultate progresivă, panou escaladă, alpinism, paintball, tir cu arcul (a cincea și a șasea zi);

- Seara activități de cabană, karaooke și discotecă, ultima seară foc de tabără cu premierea participanților și a câștigătorilor din cadrul concursurilor organizate pe perioada taberei.

- La 10 elevi plătitori se asigură 1 (loc) cadru didactic organizator al grupului/însoțitor. Copii sunt asistați permanent și îndrumați de instructor sportiv sau ghid montan.

 

Tabăra Cerbul Brătei Bucegi dispune de aproximativ 100 locuri de cazare, în camere cu 2-4 locuri, încălzire centralizată, apă rece, apa caldă, mobilier nou, grup sanitar, acoperire tv si internet etc

Tabăra poate gazdui maxim 100 de copii per serie.

Cazarea se face în vile și cabane specifice arhitecturii zonei montane, construite din piatră, lemn și cărămidă.

Centrul de Vacanță pentru Tineret și Agrement Sportiv - Cerbul Brătei Bucegi deține Sală de Sport închisă multifuncțională (adaptată pentru următoarele discipline sportive: volei, minifotbal, handbal, baschet etc).

Sala permite desfășurare de antrenamente și pregătire sportivă pentru arte marțiale, box, judo, karate, gimnastică, etc.

Terenuri de sport multifuncționale în aer liber (fotbal, minifotbal volei, handbal baschet, badmintom etc), posibilitate de iluminat nocturn.

Acces auto: Accesul către Tabăra Cerbul se face pe Drumul Județean 714A care deserveşte cariera Lespezi, respectiv Hidrocentrala Dobrești cât și Fabrica de îmbuteliere apă plată ”7 Izvoare”.

Indicații rutiere: rulați pe DN71, iar din centrul comunei Moroeni, intersecția cu Pucheni-Dobrești, urmați DJ714A spre Cariera Lespezi. Distanță auto comuna Moroeni până la Tabăra Cerbul: 7 km.

Acces feroviar: Accesul se poate face pe calea ferată prin stația CFR Gara Sinaia sau stația TFC Gara Pietroșița pe ruta Târgoviște - Pietroșița, iar din gara Sinaia sau Pietroșița asigurăm transfer auto către Tabăra Cerbul.

Localizare hărți rutiere și turistice: Tabăra Cerbul, Drum Forestier Rătei, Dobrești, Dâmbovița, Cod Poștal 137311, România.

Pachet turistic: 850 Lei/persoană*

 

Program zilnic de tabără - orientativ:

08:00 - Trezirea și Program de înviorare

08:30 - Servirea Micului Dejun

09:00-13:00 - Activități active*: Orientare turistică/Drumeții turistice/Excursie la alegere/Parc de aventură/Noțiuni  de supraviețuire, salvare montană etc

13:30 - Servirea Dejunului

14:00 - 16:00 - Program obligatoriu de odihnă

16:00 - 19:00 - Acțiuni și activiăți în incinta taberei: concursuri și meciuri sportive organizate în sală și pe terenurile de sport: fotbal, volei, baschet, handbal etc

19:30 – Servirea Cinei

20:00 – 24:00 – Jocuri de cabană/grupuri de socializare, Proiecții filme de educatie turistică, Disoctecă etc

00:00 – Noapte bună.

În fiecare zi se va desfășura una din activități sau acțiuni combinate.

 

Condiții de înscriere:
-  Achitarea taberei se face cel târziu cu 2 săptâmani, înainte de începerea taberei (sejurului), odată cu înscrierea se efectuează rezervare, ocazie cu care se plătește minim 30 % din valoarea sejurului. Pentru a va asigura locul în  tabără, în seria dorită este recomandat ca prețul taberei să fie achitat până la debutului vacanței de iarnă.

-  Grupul se organizează pentru minim de 20 elevi, tineri, studenți, etc

-  Acceptăm și înscrieri individuale cu condiția formării unui grup de minim 20 copii/adolescenți.

Constituirea grupului de copii se poate face si prin înscrieri individuale, urmând ca copii/adolescenți să fie constituiți în grupe pe categorie de vârstă, aceștia vor fi supravgeheați de persoana adultă cu pregătire de specialitate.

-   Putem asigura pe serie maxim 100 locuri/serie tabără.

 

Servicii neincluse în preț/ofertă:

-  Taxe vizitare/intrare obiective turistice, intrare parcuri de distracții/agrement etc.

-  Transport cu miljoace auto, feroviare, cu excepția sejurului prevăzut la nota Opțional **

- Transport pe instalațiile pe cablu: teleschi, telecabina, telegondola, baby-lift; gogoașă, patinoar  etc.

Prezenta ofertă nu se adresează cuplurilor, famililor sau persoanelor adulte care nu frecventează o formă de învățământ. (Taberele se adresează următoarelor categorii: preșcolari, elevi clasele 1-8, elevi de liceu/școlii profesionale, studenți).
 

Opțional/Facultativ Transport se poate asigura transport auto tur/retur  - (exemple Ploiești, București, Brașov, Târgovișe  - Tabără și retur).

 Pachet turistic include Transport: 950 Lei/persoană*

** Oferta de transport este supusă unor condiții, se poate pune la dispoziție contracost un autocar/microbuz dacă există dintr-un oraș de domiciliu formării grupului, un număr de minim 30 persoane, nu asigurăm transport pentru înscrieri individuale (autocarul nu circulă prin fiecare oraș-localitate să preia solicitanți).

 - Grup de minim 30 de elevi/persoane, se asigură transport autocar, obligatoriu formare de grup.

 - Grup sub 25 - 30  de persoane se asigură transport cu microbuz, obligatoriu formare de grup.

- Transport cu autocar clasificat de 3 Stele, conform standardelor europene.

- Mijloacele de transport sunt echipate cu AC, DVD, scaune rabatabile, sistem audio cu microfon, minibar, frigider, toaletă.

- Posibilitate de obținere facilitate, reduceri substanțiale pentru transport feroviar pe rutele deservite de operatori feroviari.

 

Pachet Turistic Aventură: 950 Lei/sejur - tabără/persoană*

 Oferta cuprinde transport, masă și cazare: 950 lei/persoană.

Pentru calcularea altor rute vă rugam să ne contacta-ți.

 

Foarte Important: Condiții de Rezervare, Confirmare, Plată

Vă rugăm respectuos, cand vă manifestați intenția pentru organizarea unei serii sau înscrierea în tabără, aceasta trebuie să fie serioasă și fermă. 

Pentru a vă asigura calitatea serviciilor, confortul dorit este recomandat ca înscrierea, rezervarea și confirmarea să fie făcute cu câteva luni înainte. Prin acest mecanism putem asigura din timp rezervarea seriei și locurilor conform detaliilor din ofertă. 

Motiv pentru care ne dorim ca pe viitor, organizarea seriilor de tabără să fie făcute din timp. Posibilitatea de organizarea a taberei  pînă în 100 de locuri/serie, se acceptă și înscrieri individuale, copii vor fi împărtiți pe grupe în funcție de vârstă și zona geografică, repartizarea la cazare, în camere se face în funcție de sex și vârstă.

În momentul, în care doriți să participați la una din taberele organizate de noi, prima fază este înscrierea participantului sau participanților, ocazie cu care se plătește minim 50 % din valoarea pachetului turistic și se confirmă locul rezervat.

Odată cu efectuarea înscrierii, respectiv confirmarea locului în tabără sau a seriei, se va achita obligatoriu un avans în valoare de 425 Ron, reprezentând 50 % din prețul final al pachetului turistic în contul IBAN RO62INGB0000999905154084, Deschis la ING BRAȘOV.

Diferența în cuantum de  425 Ron, reprezentând 50 %, din valoarea pachetului turistic se va achita  cel mai târziu cu 2 săptămâni, înainte de începerea taberei  în contul IBAN RO62INGB0000999905154084, Deschis la ING BRAȘOV.

Informații pentru plăți:

Cont IBAN: RO62INGB0000999905154084, Deschis la ING BRAȘOV.

Brevet de Turism nr. 21 220/2012

Agenția de Turism România Turistică este membră a firmei Romania Turistică S.R.L.

CUI: 31739462

Cont IBAN RO62INGB0000999905154084, Deschis la ING BRAȘOV.

Informații Sediu firmă Brașov: Bulevardul Griviței nr 91, Cod Poștal 500200

Coordonate GPS: 45.6529347, 25.6060923

Telefon/Fax - Agenție: 0268 420905

Telefon GSM: 0722 910422, 0741 657495

e-mail: agentia@romaniaturistica.ro

web-site: www.romaniaturistica.ro

web-site: www.romaniaturistica.ro

 

Contact

Agenția de Turism ROMÂNIA TURISTICĂ
CUI: 31739462
ORC Brașov: J8/899/2016
Adresa: Griviței, nr. 91
Cod Poștal 500173
Cont RO62INGB0000999905154084, Deschis la Ing Bank N.V. Amsterdam
Telefon: 0741657495


Mobil: 0722910422

Fax: 0268420905