Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

StudentFest, Timişoara

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 13.04.2019 12:25 De catre: administrator

Judet: TIMIS

Localitate: MUNICIPIUL TIMISOARA

Data inceput: 10.05.2019

Data final: 19.05.2019

Vizualizari: 1018

Data adaugarii: 07.05.2015

StudentFest, Timişoara,  județul Timiş

 

StudentFest este cel mai mare festival de artă şi cultură studenţească din România.

StudentFest, cel mai mare festival studenţesc de artă şi cultură din România, organizat anual de Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara (OSUT).

Festivalul Internațional Studențesc de Artă și Cultură “StudentFest” a ajuns la a 27-a ediție și se va desfășura în perioada 04-13 mai 2018, în mai multe locații din Timișoara.

Tema acestei ediții o reprezintă “viziunea”, temă prin care festivalul dorește să scoată în evidență modul în care se poate vedea dincolo de limitele impuse de societate, încurajând tinerii să ia parte la un manifest cultural, în care să creeze și să dea sens artei printr-o perspectivă proprie, punând în valoare unicitatea caracterului și viziunilor lor.

Festivalul se desfășoară pe 15 secțiuni, care vizează domenii ale artei și culturii : arhitectură, arte stradale, arte video, ceramică, dans, design vestimentar, experimentarium, fotografie, grafică, literatură, muzică, pictură, publicitate, sculptură și teatru. Festivalul cuprinde un program diversificat, compus din spectacole artistice, concerte, piese de teatru, proiecții de film, spectacole de dans, expoziții, ateliere de creație, conferințe, creație literară, experimente și multe altele.

Organizatori : OSUT Timișoara şi StudentFest


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni