Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Serbările de Sfântul Andrei, 2023, Galați

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 03.12.2023 22:37 De catre: administrator

Judet: GALATI

Localitate: MUNICIPIUL GALATI

Data inceput: 30.11.2023

Data final: 03.12.2023

Vizualizari: 9454

Data adaugarii: 24.11.2014

Sfântul Andrei - Ocrotitorul României și Galațiului

 

În perioada 30 NOIEMBRIE 2023 – 3 DECEMBRIE 2023, Municipiul Galaţi va găzdui pe Faleza Superioară a Dunării festivalul “SERBĂRILE DE SFÂNTUL ANDREI”, un eveniment încărcat cu activităţi recreative, manifestări culturale și artistice pentru comunitate şi nu numai, cu spectacole folclorice, concerte extraordinare de muzică uşoară şi muzica de petrecere, susținute de artiști consacrați dar și interpreți, formații și ansambluri locale.

Anunțăm cu entuziasm că în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, Municipiul Galați va fi gazda festivalului „Serbările de Sfântul Andrei” pe Faleza Superioară a DunăriiGALAȚIUL  îmbracă haine de sărbătoare și intră în povestea FEERIE DE IARNĂ,  printr-un mix exploziv de distracție, cultură și artă.
Acest eveniment se distinge prin diversitatea activităților recreative, manifestărilor culturale și artistice, aducând în prim-plan spectacole folclorice, concerte de muzică ușoară și muzică de petrecere susținute de artiști consacrați, precum și de interpreți, formații și ansambluri locale.
Din respect față de istorie și tradițiile comunității gălățene, vă adresăm invitația de a participa la unul dintre cele mai semnificative evenimente artistice desfășurate în acest an în Galați. Festivalul se întinde pe durata a patru zile, oferind o gamă variată de activități, printre care se numără un târg tradițional, în cadrul căruia veți descoperi standuri special amenajate cu produse culinare tradiționale, precum mușchiuleți, brânzeturi, pastrame, cârnați, dulciuri, prăjituri de casă, plăcinte și cozonaci. Totodată, vor fi prezentate și băuturi tradiționale, iar într-un cadru interactiv, veți putea asista la pregătirea preparatelor tradiționale românești la terasele amenajate pentru acest scop.

Festivalul „Serbările de Sfântul Andrei” va reuni numeroși meșteri populari, meșteșugari și producători autentici cu diverse produse, toate respectând tradiția și gustul românesc. Aceștia vor oferi publicului preparate gustoase, produse ecologice, tradiționale și naturale, provenite din ferme și gospodării țărănești. Printre ofertele gastronomice, se vor regăsi și preparate precum grătare, cărnuri aromate, dulciuri și vin fiert. De asemenea, meșterii populari vor expune exponate lucrate manual, evidențiind artizanatul de Corund, ceramică, hand-made și articole specifice sezonului, precum și marochinărie.
Vă invităm să luați parte la aceste zile pline de tradiție, cultură și distracție la „Serbările de Sfântul Andrei”.
Programul complet al evenimentului:
JOI, 30 NOIEMBRIE 2023 – Program Dj, Show cu dansatori pe spate – recital Andreea Ignat, Aza, Dj Project cu Ioana Ignat, Andia.
VINERI, 01 DECEMBRIE 2023 – EsTrada Studio Dance By Andreea Ignat, Program Dj, Trupa Sunt un Frate Tânăr, Surorile Osoianu, Lupii lui Calancea.
SÂMBĂTĂ, 02 DECEMBRIE 2023 – Scoala de Canto Master Studio Galati, Program Dj, Ionuț Galani, Ro-Mania, Raluka & Balcanik.
DUMINICĂ, 03 DECEMBRIE 2023 – Scoala de Canto Master Studio Galati, Program Dj, Diana Matei și Taraful Cleante, Nemuritorii, Amna, Foc de artificii.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni