Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Se apropie Festivalul Olimpic al Tineretului European – 2013

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 12.02.2013 17:02

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1100

Incepând de săptămana trecută, cei peste 400 de voluntari selecționați și pregătiți special pentru acest eveniment și-au început activitatea.

La fiecare dintre cele șapte baze sportive, o sută de voluntari ajută la amenajarea părtiilor, a suprafeței de concurs, întinderea gardului de protecție, asistarea arbitrului, dirijarea oficialilor către zonele dedicate acestora.Zilele trecute, cei 15 voluntari de la competiția de biatlon s-au deplasat la baza sportivă de la Cheile Gradiștei, pentru a lua parte la un training, iar luni voluntarii de la ski fond (15) și cei de la snowboarding (15) au fost într-o vizită de lucru la cele două baze sportive aferente competițiilor menționate.Astăzi, cei 16 voluntari repartizați la competiția de schi alpin din Poiana Brașov sunt implicați în organizarea unei competiții la nivel local, Cupa Corona.Cei 14 voluntari desemnați în cadrul departamentului IT asigură buna funcționare a sistemelor informatice. Departamentul Acreditări, care își desfășoară activitatea în cadrul centrului operațional de la Favorit, a primit și acesta întăriri. Zece voluntari ajută, de mai bine de o săptămâna, la acestă activitate.84 de voluntari asistenți de delegații vor însoți șefii de delegații și vor răspunde solicităriilor acestora.Cei 21 de voluntari repartizați Departamentului VIP vor asista persoanele importante, participante la FOTE, inclusiv în cazul în care acestea vor să viziteze obiective turistice.

Peste 50 de voluntari din cadrul Departamentului de Cazări și Catering vor fi prezenți 24h/24h în unitățile de cazare, pentru a se asigura că serviciile oferite delegațiilor sunt la standardele angajate.O echipa de 32 de voluntari ai Departamentului Transport va sprijini fluidizarea traficului în parcările hotelurilor și ale locațiilor și asistă gestionare mijloacelor de transport, care fac legătura între satului olimpic și locațiile de desfășurare ale competițiilor.Voluntarii Departamentului Medical, 20 la număr, au o pregătire medicală de specialitate, finalizată sau în curs de finalizare (asistente medicale, studenți la Facultatea de Medicină sau Educație Fizică, secția Kineto-terapie) și oferă servicii de asistență medicală împreună cu personalul calificat. Departamentul Securitate este ajutat de 14 voluntari care vor avea ca rol principal facilitarea accesului publicului și participanților la locațiile de desfășurare ale competițiilor sportive. Ei vor colabora cu reprezentanții firmelor de specialitate, angajate pentru acest eveniment.

Cei 20 de voluntari ai Departamentului Mass-Media vor asigura informarea presei acreditate, fiind responsabili de gestionarea punctelor de informare ale presei de la fiecare locație în parte.Tot începând de astăzi sunt asteptați toți voluntarii selectați, în vederea echiparii cu costumele oficiale ale FOTE, urmând ca de mâine să fie toți implicați în mod direct în activitatea departamentului în cadrul caruia au fost distribuiți.Voluntarii au fost aleși în urma unui proces de selecție, alcătuit din trei etape, derulate pe parcursul a șase luni, și au fost instruiți pentru fiecare activitate pe care o vor desfășura.

Puncte de vânzare – Obiecte promoționale

La toate cele șapte baze sportive din Poiana Brașov, Predeal, Râșnov, Cheile Râșnoavei și Cheile Gradiștei vor fi amplasate puncte de vânzare, sub forma unor căsuțe de lemn.

Participanții la festival, dar și vizitatorii, vor putea achiziționa materiale promoționale cu elementele de identitate vizuală ale festivalului (mascote Martin, turtă dulce, brelocuri, tricouri, căciuli, goarne, cărți poștale), dar și echipamente sportive cu înscripționate FOTE.

Medalii FOTE

Comitetul de Organizare al Festivalului Olimpic al Tineretului European, ediția de iarnă Brașov 2013, a stabilit macheta medaliilor ce vor fi acordate câștigătorilor competițiilor sportive. Medaliile  vor fi turnate în 3 culori auriu, argintiu, bronz și vor fi prinse cu un șnur multicolor, ce va cuprinde culorile cercurilor olimpice. Aceste medalii vor fi realizate de către o firmă din București, ce are o experiență de peste 20 de ani în domeniu.

Securitate

Autoritățile statului împreună cu Comitetul de Organizare FOTE au luat măsuri stricte în vederea asigurării securitătii evenimentului și protecției tuturor participanților.
A fost organizat un punct de comandă la centrul Comitetului de Organizare FOTE, amplasat la complexul Favorit, care dispune de o celulă de criză, denumită Festival Crisis Management.
Departamentul de securitate al festivalului colaborează cu toate autoritățile abilitate.La fiecare bază sportivă va exista un dispozitiv responsabil de securitatea bazei și arenei sportive. În total aproximativ 100 de agenți de pază vor supraveghea aceste locații. Alți agenți de pază vor fi prezenți la unitățile de cazare, la spațiile de depozitare ale echipamentelor sportive precum și locul de desfășurare al ceremoniilor, inclusiv a festivității de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European, ediția 2013, Brașov.

12.02.2013, ora 17:30


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni