Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Săptămâna Haferland 2020

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 30.07.2020 16:41 De catre: administrator

Judet: BRASOV

Localitate: BUNESTI

Data inceput: 31.07.2020

Data final: 02.08.2020

Vizualizari: 1344

Data adaugarii: 23.07.2015

Programul Saptamana Haferland

31 iulie 2020 - 2 august 2020

 

Festivalul “Săptămâna Haferland” își propune să atragă deopotriv sașii întorși acasă și turiștii care vor să descopere o zonă de poveste, acesta fiind cel mai mare eveniment dedicat promovării culturii săsești din Transilvania.

Primele patru ediții ale festivalului Săptămâna Haferland au strâns peste 8000 participanți și s-au bucurat de prezența a zeci de personalități ale vieții culturale și sociale din România și din Germania.

Mai mult, de la an la an, numărul activităților cuprinse în programul festivalului a crescut, iar acestea au devenit din ce în ce mai diversificate: de la slujbe în bisericile fortificate, la proiecții de filme și până la baluri tradiționale săsești și expoziții de fotografie.

Cea de-a cincea ediție a Săptămânii Haferland va avea loc localitățile  Rupea, Viscri, Saschiz, Roadeș, Criț, Bunești, Homorod, Archita, Cloașterf și Meșendorf.

Săptămâna Haferland. Festival cu meșteșug, săsesc.

Săptămâna Haferland 2020

Anul acesta festivalul se va desfășura ONLINE, în perioada 31 iulie – 2 august. Este o ediție inedită, în care ne arătăm susținerea pentru comunitatea din zona Haferland. Măsurile luate în această perioadă dificilă prin care trecem cu toții ne-au determinat să transferăm evenimentul în mediul online; sănătatea și siguranța comunității, a turiștilor și a partenerilor sunt prioritare pentru noi. Vom fi împreună timp de trei zile, pe Facebook, Instagram și pe acest site astfel încât să nu simțim distanțele și să ne bucurăm de filmele în care vom descoperi povești savuroase despre oameni deosebiți din Țara Ovăzului, despre locuri de poveste și meșteșuguri care au făcut timpul să stea în loc.

Tradiția continuă – iar în 2021 ne revedem cu toții sănătoși, la o ediție de suflet și de reîntâlniri emoționante!


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni