Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Salonul de vinuri Rovinhud, Timișoara

Postat de administrator

Ultima modificare: 24.11.2017 21:11 De catre: administrator

Judet: TIMIS

Localitate: MUNICIPIUL TIMISOARA

Data inceput: 17.11.2017

Data final: 19.11.2017

Vizualizari: 306

Data adaugarii: 08.11.2016

Salonul de vinuri Rovinhud, Timișoara

Salonul de vinuri “Rovinhud” este un eveniment de bun gust care promovează vinul de calitate, educația pentru un consum responsabil și responsabilitatea socială. Ediţia cu numărul trei, vine cu peste 300 de vinuri din România, Republica Moldova, Ungaria, Italia, Franța, Portugalia, fiind prezentate la standurile celor 26 de expozanți.  De asemenea, participanţii vor avea oportunitatea să înveţe de la experții internaționali din domeniul vinului, în cadrul celor 8 masterclass-uri organizate în cadrul evenimentului. 

Prețul unui bilet este de 50 lei/zi și include un pahar de degustare Schott&Zwiesel.

 Biletele se pot achiziționa în avans de la: Bibliotheka, Enoteca de Savoya, The Wine Guy, Ambasada, Timișoara Startup HUB și Asociația “Ceva de Spus” sau la recepția evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Prețul masterclassurilor se achita separat față de prețul biletului de intrare la Salon.  Iar pentru că vinul apropie oamenii și distruge bariere, la fel ca în anii precedenţi șI în acest an, tot profitul evenimentului va fi folosit pentru a sprijini tinerii cu dizabilități ai Asociației ”Ceva de Spus”, în continuarea luptei lor pentru o societate accesibilă.

Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni