Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Romanian Riviera Hospitality Real Estate Expo-Conference, Mamaia

Postat de administrator

Ultima modificare: 13.06.2016 19:22 De catre: administrator

Judet: CONSTANTA

Localitate: MAMAIA

Data inceput: 22.06.2016

Vizualizari: 704

Data adaugarii: 13.06.2016

Romanian Riviera Hospitality Real Estate Expo-Conference - Mamaia

Singurul eveniment dedicat exclusiv pieței imobiliare hoteliere, la ediția specială dedicată Litoralului și Deltei Dunării, găzduită de Centrul de Conferințe Zenith din Mamaia.

Marca și conceptul expo-conferinței aparține firmei de consultanță în domeniul hotelier, Peacock G.H.M., care este și organizatorul expo-conferinței, alături de parteneri cu o înaltă ținută profesională în mediul de afaceri din România.

Parteneri: Hotelul Zenith Top CountryLine Mamaia, membru Top International Hotels, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și Telekom România.

Acțiunea este gândită ca un cadru coerent de promovare a proprietăților hoteliere aflate la vânzare sau care caută parteneriate, de prezentare a investițiilor în curs care mai au nevoie de finanțare, sau a proiectelor care caută confirmare și investitori.

Evenimentul este dedicat comunicării libere și eficiente între interlocutori interesați de acest domeniu, schimbul de informații corecte și profesionale privind proprietăți, investiții, proiecte și valori, precum și tranzacțiilor avantajoase și oneste de pe piața imobiliară hotelieră.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni