Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Revelion 2017, Cluj-Napoca

Postat de administrator

Ultima modificare: 26.12.2016 15:31 De catre: administrator

Judet: CLUJ

Localitate: MUNICIPIUL CLUJ-NAPOCA

Data inceput: 31.12.2016

Vizualizari: 286

Data adaugarii: 26.12.2016

Revelion 2017 – Piaţa Unirii, Cluj-Napoca

Lasă-te purtat de magia Clujului, în noaptea dintre ani!

Vino în Piaţa Unirii, îmbrăţişează frumuseţea oraşului şi hai să ne bucurăm de concertele ce vor avea loc într-un cadru de poveste şi să admirăm împreună jocurile de lumini şi focurile de artificii din noaptea dintre ani, precum şi să ciocnim o cupă de şampanie.

Te aşteptăm cu muzica live începând cu ora 22:00 şi vom continua petrecerea şi după miezul nopţii.

Primul care ne va încănta auzul este Florin Ştefan, cel care a pus bazele unui proiect unic în România, dar şi în Europa, folosind instrumente muzicale arhaince. Repertoriul include muzica din folclorul tracilor, în care sunt prezentate cântece străvechi cunoscute, din zonele Maramureşului, Ţara Moţilor, Bistriţa, precum şi câteva piese ale lui Gheorghe Zamfir şi Fănica Luca, profesorul său (Doina din Ardeal, Ciocarlia etc).

Unul dintre punctele culminante ale serii, va fi concertul aniversar 40 de ani Semnal M, una dintre cele mai vechi şi iubite trupe clujene. În anul 1977, din initiativa regretatului Iuliu Merca cel care a dat din Cluj Napoca împreuna cu Ştefan Boldijar, un semnal de alarmă în muzica rock românească numit SEMNAL M!

Prezentându-ne un rock curat şi unic, au reuşit rapid să se impună şi să ajungă la inimile iubitorilor de gen.

Semnal M, de-a lungul timpului a trecut prin diverse transformări de componenţa, însă şi-a păstrat propriul stil care i-a consacrat şi publicul fidel, astfel că orice întâlnire cu ei este memorabilă pentru orice generaţie.

Cu un număr impresionant de concerte şi înregistrări, ajunşi la 40 de ani de activitate artistică şi muzicală, amintim câteva din hit-urile cu care ne-au încântat până acum: “Moara”, “Spune-mi cine esti”, “Bal la Apahida”, “Descult in iarba”, “La fereastra ta” etc., compuse şi orchestrate de Iuliu Merca, membru fondator, Semnal M, multe dintre ele plasându-i pe locurile fruntaşe în topuri.

Vom începe anul 2017, pe ritm de muzică blues cu BigToneZ. Trupa a fost fondată în 2011 şi este formată din 4 muzicieni cu multă experienţă în spate. Repertoriul lor cuprinde exclusiv muzică blues adevărată, cu sound american, care rezonează cu fanii lui Eric Clapton, BB King, Stevie Ray Vaughan şi mulţi alţi bluesmen-i cunoscuţi în toată lumea. BigToneZ propun un spectacol care cuprinde atât piese mai lente, încarcate de feeling, cât şi piese alerte care ne pun pe toţi în mişcare.

Organizator: Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).