Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Recrutare specializata in turism

Postat de Recrutare_Turism_Training

Data adaugarii: 17.02.2011

Data expirarii: 31.10.2013 Expirat

Vizualizari: 1583

Ultima modificare: 14.08.2013 22:31 De catre: administrator

RTT, prima agentie de recrutare in domeniul turismului, a aparut pe piata din Romania pentru a oferi solutii optime companiilor in cautare de forta de munca calificata. Suntem specializati in plasarea fortei de munca PERMANENTE si TEMPORARE in domeniul turismului, atat pentru nivelul junior cat si pentru nivelul senior.

Succesul nostru se datoreaza standardului inalt al serviciilor oferite de catre consultantii nostri, care sunt toti profesionisti in domeniu.
Oferind servicii profesioniste atat candidatilor cat si angajatorilor, am reusit sa stabilim relatii excelente cu majoritatea companiilor de succes de turism din Romania.
Noi ne asumam responsabilitatea identificarii celor mai bune solutii si celor mai buni candidati pentru afacerea dumneavoastra, fie ca este vorba despre joburi part time, full time sau colaborare. Cu o echipa formata din specialisti cu experienta indelungata in domeniu, oferim servicii de calitate iar asteptarile dumneavoastra vor fi
depasite.
Colaboram cu unele dintre cele mai importante companii de turism din Romania, mici si mari deopotriva. Daca sunteti in cautarea unor noi recruti, ati ajuns in locul potrivit!

www.recrutare-turism.ro

Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni