Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Programul „Pastele in Bucovina”

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 18.04.2011 10:04

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1888

 

Programul „Paştele în Bucovina” se desfăşoară între 17 şi 26 aprilie şi constă în mai multe evenimente destinate turiştilor români şi de peste hotare. „De Florii în Bucovina” va marca debutul programului şi cuprinde, printre altele, Târgul de Paşti, o expoziţie gastronomică, precum şi mai multe concerte de muzică tradițională.

Săptămâna patimilor” va debuta cu pictarea Oului Uriaş, amplasat în Muzeul Satului Bucovinean, şi continuă cu Drumul Ouălor Încondeiate şi Focul din Joia Mare.

Sâmbătă seară, „Veniţi de luaţi lumină în Bucovina” este evenimentul aducerii Luminii Sfinte, direct de la Mormântul Sfânt din Ierusalim.

Ultimul eveniment din seria programului „Săptămâna Luminată în Bucovina” cuprinde, printre altele, un inedit concert de toacă, un concurs de ciocnit ouă, iar, în a treia zi de Paşti, la Mânăstirea Humorului va avea loc o petrecere tradiţională pentru toţi iubitorii de folclor românesc - „Hora satului”.

În toată această perioadă, în cadrul acţiunii „Plantează programul tău în Bucovina”, turiştii se pot lega sufleteşte de tărâmul Bucovinei prin sădirea unui copac în apropierea vestitelor mânăstiri Voroneţ, Putna, Suceviţa, Moldoviţa, Vatra Moldoviţei şi Humor.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni