Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Primul consultant de turism cu specializare in marketing

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 17.09.2009 18:09

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 2049

Primul consultant de turism cu specializare in marketing

TURISMARK, primul consultant independent din industria ospitalitatii specializat in marketing, si-a facut aparitia la sfarsitul acestei veri si asigura externalizarea serviciilor de marketing si comunicare a produselor si serviciilor oferite de unitatile de cazare independente (hoteluri, vile, pensiuni), de furnizorii de alimentatie publica (restaurante, baruri, cafenele), de parteneriatul public-privat (in vederea promovarii unei destinatii sau a unui obiectiv turistic) precum si de intreg sectorul de petrecere a timpului liber - cluburi, muzee, locuri de joaca, SPA-uri etc.


Turismul poate fi o industrie strategica pentru Romania. Pentru aceasta este necesara implicarea autoritatilor si a organizatiilor si asociatiilor profesionale din turism in vederea stabilirii strategiei de dezvoltare si implementare a unui turism de calitate, a legislatiei sau solutiilor de finantare. Insa in egala masura este necesar si suportul intreprinzatorilor privati din domeniu prin asigurarea unei competitivitati ridicate si crearea unei imagini mai bune.


Investitorii au devenit deja constienti de avantajele oferite de firmele de consultanta din industria ospitalitatii (studii de piata sau fezabilitate, solutii de finantare si parteneri potriviti, detalii tehnice, legislative sau de operare) ce aduc o valoare considerabila prin cunostintele de care dispun. Dar eficientizarea activitatii din turism se realizeaza si prin externalizarea unor servicii, iar acest instrument este un concept deja familiar in Romania, un exemplu in acest sens fiind serviciile de contabilitate, IT, spalatorie sau curatenie.


Produsul turistic este un produs special, complex si dinamic iar strategiile de diferentiere si de promovare sunt dublate de o tehnologie specifica in ceea ce priveste distributia si tarifarea. Una dintre solutiile optime in perioada actuala o reprezinta externalizarea serviciilor de marketing in industria turismului, respectiv utilizarea unui consultant care sa furnizeze activitatile specifice la nivel profesionist, cu mijloace utilizate eficient din punct de vedere timp si costuri si rezultate usor de controlat.


In momentul de fata TURISMARK reprezinta primul consultant independent din industria ospitalitatii ce poate asigura externalizarea cu succes a serviciilor de marketing si comunicare a produselor si serviciilor oferite in turism.


Prin experienta in domeniul turismului si idei creative, TURISMARK ajuta la identificarea oaspetilor ideali in industria ospitalitatii precum si la crearea actiunilor concrete de a atrage vizitatori, de a le vinde si de a-i pastra.


Serviciile de consultanta oferite se adreseaza unitatilor de cazare independente (hoteluri, vile, pensiuni), furnizorilor de alimentatie publica (restaurante, baruri, cafenele, furnizori catering), parteneriatului public-privat (in vederea promovarii unei destinatii sau a unui obiectiv turistic) precum si intregului sector turistic de petrecere a timpului liber - cluburi, locuri de joaca, SPA-uri etc.


TURISMARK combina cunoasterea aprofundata a domeniului turistic cu specializarea si experienta testata cu succes pe partea de promovare si tehnologie in turism si determina cel mai eficient serviciu de acest gen din Romania” declara Cristina Vladau fondatorul Turismark.


Viziunea TURISMARK este de crea o imagine mai buna si o competitivitate mai ridicata a turismului si a lucratorilor din industria ospitalitatii, iar pentru o implicare proactiva a fost creat blogul “Hospitality & travel marketing ideas”, un instrument deschis tuturor celor doritori sa aduca chiar si cel mai mic ajutor pentru o imagine mai buna a turismului in Romania.Pentru informatii si detalii suplimentare puteti contacta:


Departament comunicare


TURISMARK - Hospitality & travel marketing ideas

Str. Emil Racovita nr.16

Bl.R21, sc.A, ap.24

Bucuresti, cod 041758

Email: contact@turismark.ro

Web: www.turismark.ro

Blog: www.turismark.ro/blogs


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni