Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Poiana fara masini!

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 18.03.2011 11:03

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1575

 Documentaţia tehnică pentru realizarea unei parcări subterane şi supraterane în Poiana Mică, lângă Cabana Junilor, va fi finalizată în câteva săptămâni. Oficialii Primăriei vor ca în decursul lunii aprilie întreg proiectul să fie finalizat pentru a fi depus la Agenţia de Dezvoltare Regională 7 Centru, în vederea aprobării finanţării.
Parcare lângă Poiana Junilor. Parcarea are prevăzute 545 de locuri şi va fi realizată pe o suprafaţă de 8.845 mp. După finalizarea ei, accesul în staţiunea Poiana Braşov va fi permis doar pentru maşinile acelor turişti care au cazare. Pentru ceilalţi va fi pus la punct un sistem de transport din Poiana Mică în staţiune, cu maşini de dimensiuni mai mici. Plecarea se va face dintr-un terminal modern care va fi realizat în cadrul aceluiaşi proiect cu parcarea.
Telegondolă din Poiana Mică. Primarul George Scripcaru a declarat că are în vedere amenajarea unui sistem de transport pe cablu, gen telegondolă, pentru a transporta turiştii din Poiana Mică în staţiunea Poiana Braşov, chiar până la baza pârtiilor, mai ales pentru cei care merg cu schiurile în spate şi clăparii în picioare.

18.03.2011, ora 11:40


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni