Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Piatra pe zapada

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 02.02.2011 13:02

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1529

În perioada 4-5 februarie 2011 se va desfaşura la Piatra Neamţ cea de a doua ediţie a Festivalului “Piatra pe Zăpadă”. Deschiderea oficială a festivalului va avea loc vineri 4 februarie, la ora 11, la baza pârtiei de ski de pe dealul Cozla, unde va fi amenajată şi o scenă. Prezentatorii din acest an a acestui eveniment sunt Răzvan şi Dani.

În cadrul festivalului se vor organiza mai multe concursuri sportive cu premii, cum ar fi: concurs de sanie, concurs de ski, concurs de aruncat bulgări de zăpadă, snowboard, fotbal pe zăpadă, hochei cu măturoiul, karaoke şi concurs de DJ. Toate aceste concursuri vor fi organizate pe categorii de vârstă şi amatorii de distracţie pe zăpadă se vor putea înscrie pentru a participa la ele înaintea oricărui concurs.

Cu toate că vremea în această perioadă nu este atât de darnică cu zăpadă, organizatorii ne asigură că se vor pune în funcţiune toate cele patru tunuri de zăpadă, astfel încât stratul de zăpadă de pe pârtie să permită desfaşurarea în bune condiţii a acestor concursuri. Pentru a ajunge pe pârtia de schi şi a participa la acest eveniment s-au pus la dispoziţia turiştilor diverse abonamente cu preţuri reduse pentru utilizarea telegondolei şi a instalaţiei de telescaun.

Distracţia pe zăpadă va fi animată cu artificii piro-muzicale şi tradiţionala coborâre cu făclii. Seara de sâmbătă se va termina cu un concert susţinut de trupa Provincialii care vor veni la Piatra Neamţ şi ne vor încânta cu muzică bună.

Organizatorii vă invită să luaţi parte la cea de a  doua ediţie a Festivalului “Piatra pe Zăpadă” şi să veniţi cu mic cu mare pe pârtia de pe dealul Cozla din Piatra Neamţ, unde veţi avea parte de distracţie şi voie bună.

www.viziteazaneamt.ro

 


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni