Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Petrecere câmpenească, Brașov

Postat de administrator

Ultima modificare: 31.05.2023 14:11 De catre: administrator

Judet: BRASOV

Localitate: MUNICIPIUL BRASOV

Data inceput: 11.06.2023

Data final: 11.06.2023

Vizualizari: 1322

Data adaugarii: 03.06.2016

Petrecere câmpenească, Brașov, județul Brașov

 

Într-un decor de basm, printre flori și zumzete, miresme felurite și acorduri românești, organizatorii invită localnicii și turiștii să se delecteze împreună, pe săturate, cu produse proaspete de la țăranii noștri dragi, ce vor pregăti cu multă dragoste bucate alese pentru toți cei ce doresc să își redescopere rădăcinile strămoșești și să se învăluie în binecuvântarea tradițiilor și valorilor autentice românești.

În cadrul programului, vizitatorii se pot bucura de masa bogată, încărcată cu bucate și băuturi naturale, pot sta la povești și se pot odihni pe țoluri, între ghirlande de usturoi și flori de câmp.

Cei îndemânatici sunt invitați să coasă alături de frumoasele doamne ce organizează „Șezătorile la Brașov” și să asculte povestea semnelor cusute, direct din bogăția sufletească a celor mai pricepute făuritoare de cămăși populare.

Acordurile românești vor bucura participanții cu muzici autentice, special compuse pentru petrecerile românești, de artiști de seamă ai Brașovului.

Tot aici vom afla cum se întreține o gospodărie de subzistență, direct de la un țăran autentic și vom putea asculta poveștile cu tâlc ale celor ce au inițiative similare, dar și ale țăranilor care au obținut eticheta bio.

Organizator/Parteneri: Asociația Creștem România Împreună, Brașov


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni