Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Oferta Delta Dunarii 2017 - Wels Balteni de Sus

Vizualizari: 496  Locație: TULCEA, BALTENII DE SUS


TULCEA Oferta Delta Dunarii 2017 - Wels Balteni de Sus
Valabilitate: 2017-04-28 / 2017-11-05
Tip: Vacante in Delta Dunarii
Locuri totale: 34
Locuri disponibile: 34

 

Oferta Delta Dunarii 2017 - Wels Balteni de Sus

Acces: Pe uscat ( la 23 km de orasul Tulcea pe drumul ce duce la Mahmudia ) sau pe apa ( Bratul Sf.Gheorghe ).

Cazare Hotel WELS 4* va pune la dispozitie 34 locuri de cazare in 13 camere duble twin, 2 camere duble matrimoniale, 1 doubling ( 2 camere duble twin cu hol comun, cu bai separate ).

Camerele dotate cu mobilier din lemn dispun de grup sanitar propriu cu uscator de par, apa calda curenta, seif, aer conditionat, plase de tantari, minibar, televizor, radio, telefon in camera, acces la internet. 15 camere au miniterasa / balcon.

Masa Serviciile de restauratie se presteaza in unitatea restaurant Wels, categoria 4 stele, micul dejun in sistem bufet/ variante de meniu, pranzul si cina a la carte. In restaurantul cu bar, semineu si pianina ori pe terasa cu vedere spre Dunare, puteti servi si produse ale bucatariei traditionale regionale.

Agrement Pentru activitatile contra cost la tarifele de receptie: excursii in Delta cu ambarcatiuni proprii cu motor, inchiriere articole pentru pescuit, bird-watching, ski nautic, tir cu arcul, servicii spalatorie / calcatorie, biciclete, plimbari cu tractorasul pentru copii, foc de tabara la foisorul de pe malul Dunarii.

Alte facilitati : minishop la receptie cu articole de pescuit si diverse, apeluri telefonice nationale si internationale, informatii la receptie despre atractiile turistice din imprejurimi, personal vorbitor de limbi straine, miniplaja, pescuit la malul Dunarii.

Pentru activitatile in aer liber Hotel WELS 4* ofera excursii in Delta cu ambarcatiuni proprii cu motor, pescuit, bird-watching, ski nautic, biciclete, plimbari cu caruta, plimbari cu tractorasul pentru copii, iar in incinta hotelului prin spatiile verzi generoase, teren de volei, leagan, loc de joaca pentru copii, poney, sezlong-uri la miniplaja. Un foc de tabara la foisorul de pe malul Dunarii, o seara de dans cu jocuri de lumini, petrecerea unor festivitati intr-un cadru ambiant ofera prilejul unor clipe de neuitat.

Atractii turistice: Cetatea Argamum (Orgame) - aflata la Jurilovca Cetatea Halmyris- in comuna Murighiol, Cetatea Histria- pe malul lacului Sinoe, Cetatea romano-bizantina Dinogetia - in comuna Jijila; Geamia Ali-Gaza-Pasa - situat in orasul Babadag Cetatea romana Noviodunum - langa orasul Isaccea Cetatea romana Arrubium - in orasul Macin Cetatea romana Beroe- in comuna Ostrov, Cetatea romana de la Enisala, Manastirea Cocosu, MAnastirea Celic-Dere, Manastirea Saon, Muzeul Farul Vechi (genovez) - Sulina.

Servicii gratuite: Roomservice, acces la internet, biliard, tenis de masa, aparate fitness, table, remy, carti, trezirea la ora solicitata, apeluri telefonice intre camere, acces la piscina pentru adulti si copii, sezlong-uri, teren de volei in aer liber, badminton, baschet, leagan si foisor la Dunare, miniplaja, loc de joaca pentru copii in spatiu verde, parcare pazita, acostarea ambarcatiunilor la ponton. Servicii cu plata Pentru activitatile in aer liber Hotel WELS 4* ofera contra cost : excursii in Delta cu ambarcatiuni proprii cu motor, servicii spalatorie/calcatorie, inchiriere articole pentru pescuit, bird-watching, ski nautic, biciclete, plimbari cu tractorasul pentru copii, foc de tabara la foisorul de pe malul Dunarii. Avantaje copii Pentru copiii de pana la 7 ani cazarea este gratuita in aceeasi camera cu parintii, fara pat suplimentar, se incaseaza valoarea micului dejun doar pentru copiii de 5-7 ani. Pentru copiii 7-14 ani se plateste patul suplimentar in camera parintilor, cu mic dejun inclus:

 

Oferta speciala 4 + 1 = 5        
valabila pe tot parcursul sezonului.
Pentru un sejur de 4 nopti (5 zile), oferim a 5-a noapte gratuit, inclusiv mic dejun. Aceasta oferta este valabila in combinatie cu alocarea unei sume pentru servicii de restaurant in sistem fisa cont, in valoare de
60,00 lei / persoana / zi. Consumatiile suplimentare sumei alocate se achita separat la receptie.

 

  Oferta speciala 4 = 3
Valabila in cursul saptamanii in per. 07.04. - 30.06.2017 si 01.09. - 31.10.2017.
Pentru un sejur de 4 nopti (5 zile) care se efectueaza in cursul saptamanii (in intervalul duminica - joi), se achita doar 3 nopti (4 zile) de cazare iar a 4-a noapte este gratuita, inclusiv mic dejun. Aceasta oferta este valabila in combinatie cu alocarea unei sume pentru servicii de restaurant in sistem fisa cont, in valoare de 60,00 lei / persoana / zi. Consumatiile suplimentare sumei alocate se achita separat la receptie.

 

 

Contact

Agenția de Turism ROMÂNIA TURISTICĂ
CUI: 31739462
ORC Brașov: J8/899/2016
Adresa: Griviței, nr. 91
Cod Poștal 500173
Cont RO62INGB0000999905154084, Deschis la Ing Bank N.V. Amsterdam
Telefon: 0741657495


Mobil: 0722910422

Fax: 0268420905

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni