Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Ninsori la munte !

Postat de administrator

Data adaugarii: 08.12.2017 15:12

Judet: BRASOV

Localitate: MUNICIPIUL BRASOV

Vizualizari: 1019

Ultima modificare: 08.12.2017 15:27 De catre: administrator

Ninsori la munte !

 

  Conform Administrației Naționale de Meteorologie în intervalul: 09 decembrie, ora 08 – 10 decembrie, ora 20, se vor semnala  precipitații mixte în vest, nord și centru, predominant ninsori la munte și strat de zăpadă consistent la altitudini mari, intensificări ale vântului.

     În intervalul menţionat, treptat aria precipitațiilor va cuprinde toate regiunile. În vestul, nordul și centrul țării, pe parcursul zilei de sâmbătă (9 decembrie), vor fi precipitații la început sub formă de ploaie, apoi mixte, iar din noaptea de sâmbătă spre duminică (9/10 decembrie), mai ales sub formă de ninsoare. La munte vor predomina ninsorile. Izolat vor fi condiții de polei.
      Cantitățile de precipitații vor depăși pe arii restrânse 15 l/mp, cu precădere în Carpații Occidentali, nordul Carpaților Orientali și vestul Carpaților Meridionali, unde se va depune strat consistent de zăpadă.
      Vântul va avea intensificări în zonele montane, mai ales pe creste, unde rafalele vor depăși 70...90 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită și vizibilitatea redusă. Intensificări temporare vor fi și în celelalte regiuni, cu viteze mai mari în cele vestice și sudice, unde se vor atinge 50...70 km/h.

   Din păcate stratul depus în zilele de sâmbătă și duminică nu va avea șanse să persiste,dat fiind că începând de luni temperaturile vor fi în creștere, atingând în cursul zilei de marți și 10 grade celsius în majoritaea stațiunilor montane.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni