Nou: În această vară lansăm o versiune modernă a portalului România Turistică!

Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Nava Silver Spirit acosteaza pe 1 iulie in Portul Constanta

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 29.06.2013 17:06

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 0

Luni, 1 iulie, va sosi in Portul Constanta nava de croaziera Silver Spirit, operata de compania italiana Silversea Cruises.

Silver Spirit este cel mai nou vas de croaziera al companiei Silversea, avand o capacitate de 886 de persoane, din care, 540 sunt pasageri si 346 este personalul navei. Nava este formata din 11 deck-uri, avand mai multe restaurante si baruri, un club privat, o zona de spa de 8 300 mp, o piscina interioara si 4 piscine exterioare.

    In anul 2013, Silver Spirit si-a inceput traseul de croaziere in Caraibe, Canalul Panama, Mexic, Polinezia Franceza, Kiribati, Hawai, continuand cu Marea Mediterana, Insulele Grecesti, Atena, Istanbul si porturile din zona Marii Negre.

    Croaziera in porturile de la Marea Neagra a inceput in data de 26 iunie, cu imbarcare din Yalta, urmand porturi precum: Sevastopol, Odessa, Constanta si  Nesebar.

    Cei peste 400 de turisti aflati la bordul navei Silver Spirit care vor debarca in data de 1 iulie in portul turistic Constanta, vor vizita aceasta destinatie in intervalul orar 8:00 – 21:00.

    Agentiile de turism ne-au precizat ca cele mai solicitate excursii si tururi locale pentru care au optat turistii de pe nava de pasageri Silver Spirit in data de 1 iulie sunt: croaziera in Delta Dunarii cu pranz pescaresc inclus, excursie la cetatea Histria, croaziera si pranz pe Insula Ovidiu, calarie la herghelia  Mangalia, o zi in Bucuresti,  si nu in ultimul rand, turul orasului Constanta cu vizitarea principalelor atractii si shopping.

Declaratie Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii: ”Turismul de croaziera cu nave de pasageri in portul Constanta s-a dezvoltat semnificativ in ultimii doi ani, fiind o nisa cu un potential foarte important pe care Asociatia Litoral – Delta Dunarii, Portul Constanta si autoritatile locale si-au concentrat atentia in ultimii ani, avand in acest moment rezultate excelente. Anul trecut, acest segment a inregistrat o crestere exponentiala, de 43% fata de 2011, cu un total de 34.000 turisti, tendinta de crestere pastrandu-se si in 2013. Chiar daca suntem constienti ca mai sunt aspecte de imbunatatit, privind infrastructura turistica (suplimentarea panotajelor turistice si a indicatoarelor turistice in mai multe limbi de circulatie internationala, etc.) sau imbogatirea ofertei serviciilor si facilitatilor in terminalul de pasageri Constanta, putem totusi spune ca portul turistic Constanta devine o destinatie din ce in ce mai apreciata si ceruta de turistii care aleg croazierele pe Marea Neagra si nu numai”.

In acest sens, reprezentantii mass-media care doresc sa surprinda cadre si sa ia interviuri turistilor si echipajului navei Silver Spirit, o pot face luni, 1 iulie, incepand cu ora 8:00, in Terminalul de Pasageri Constanta din dana 0.
In terminal va fi prezent si dl. Teodor Patrichi, Administratorul Terminalului de Pasageri, care va putea furniza mai multe informatii despre aceasta nava de pasageri. Telefon 0730-070591.
Agent excursii locale: Mistral Tours, contact: Mariana Gorbanescu, Director agentie, telefon 0728-281679, email: office@mistraltours.ro.


Mihaela - Raluca Lăzăreanu ( Ilie)
Consilier Turism


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni