Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Moş Crăciun nu a uitat de Zăpadă

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 24.12.2014 15:12

Judet: BRASOV

Localitate: MUNICIPIUL BRASOV

Vizualizari: 1038

Ultima modificare: 24.12.2014 22:21 De catre: administrator

Vin ninsorile, la munte !

Cu siguranţă că anul acesta, Moş Crăciun a rămas în urmă cu îndatoririle sale tradiţionale specifice Crăciunului. Se pare că unul din elfi nu şi-a făcut deloc treaba în lipsa şefului, iar rezultate se văd, iar acest aspect a supărat foarte mulţi copiii şi este pe punct să strice Magia Crăciunului.

Dar avem promisiuni de la Moş Crăciun, că la întoarcerea sa din călătoria care durează aproximativ 3 zile, lucrurile se vor remedia simţitor. Moşul promite că va compensa lipsa stratului de zăpadă cu unul consistent şi de durată cel puţin pentru zona montană.

Dacă  prima zi de Crăciun va fi una atipică, cu temperaturi de primăvară care te duc mai degrabă cu gândul la vacanţa de paşti. Începând cu a doua zi de Crăciun, încep să scadă uşor temperaturile iar la finalul zilei, apar precipitaţiile sub formă de ploaie şi lapoviţă. Din a treia zi de Crăciun, lucrurile se vor schimba radical, în noaptea de vineri spre sâmbătă, când cu siguranţă Moş Crăciun îşi recuperează reni de pe plajă şi merge spre casă la Polul Nord, urmând să pună în aplicare ultima dorinţă a copiilor: Să scuture serios globuleţul cu fulgi de nea.

În zona de munte sunt aşteptate ninsori abundente, iar în cele 3 zile de ninsori (intervalul 26-28 decembrie) se aşteaptă că stratul de zăpadă să fie de minim 20 cm, iar pe alocuri 30 cm. Până la finalul anului, se menţin sanşe de fulguială, pe alocuri scurte averse de zăpadă şi se vor înegistra temperaturi în limite normale pentru această perioadă.

RomâniaTuristică.ro utilizează instrumente meteo internaţionale


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni