Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Miniolimpiada de iarnă la Arena Platoș

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 16.12.2013 15:12

Judet: SIBIU

Localitate: Paltinis

Vizualizari: 1098

Ultima modificare: 16.12.2013 15:29 De catre: romaniaturistica

Sâmbătă, la Sibiu Winter Challenge, la Arena Platoș concertează trupa SUBCARPAȚI

Patru DJ vor anima petrecerea de Revelion pe pârtie

Martin Freinademetz și Andy Fazekas se întrec, din nou, la Alpin Snowboard Race

Peste 2000 de persoane au cântat și au dansat anul trecut la primul concert în aer liber organizat în complexul de ski și snowboard Arena Platoș. Șuie Paparude au făcut anul trecut un adevărat spectacol iar în weekend este de așteptat ca petrecerea să se repete.

Concertul pe pârtie din acest sezon îi aduce pe scena de la Arena Platoș pe SUBCARPAȚI, într-un concert în premieră pentru Sibiu, sâmbătă, de la ora 22. Concertul face parte din evenimentele organizate sub egida Sibiu Winter Challenge de către Clubul Sportiv PUMA. Evenimentul urmărește dezvoltarea unei atitudini pro-sport la nivelul comunității sibiene și promovarea sporturilor de iarnă.

La miniolimpiada de iarnă Sibiu Winter Challenge se pot practica următoarele discipline sportive, ski, snowboard, ski de tură, sanie, biathlon, ture cu snowmobilul, hockey pe zăpadă, jocurile zăpezii - activități de team-building și diferite activități pentru părinți și copii.

În cadrul Sibiu Winter Challenge se va organiza și un concurs de ski și snowboard adresat copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 25 de ani. Activitățile se vor încheia cu concertul SUBCARPAȚI, la care sunt așteptate câteva mii de persoane. Toți cei care doresc să participe la concert și la activitățile din cadrul Sibiu Winter Challenge pot apela la skibus-ul Arena Platoș. Pe lângă programul regulat, care poate fi consultat pe www.arenaplatos.ro, skibus-ul va face câteva curse suplimentare special pentru cei care doresc să vadă live formația SUBCARPAȚI. Microbuzele vor pleca din Sibiu la orele 19, 20 și 21 și se vor întoarce de la Arena Platoș la orele 1, 2 și 3 a.m. Rezervări pentru skibus se fac pe adresa skibus@arenaplatos.ro.

Următorul eveniment pe agenda sportivă a complexului Arena Platoș este deja faimoasă cursă de slalom Alpin Snowboard Race. Singura cursă din România în care se duelează un campion mondial, Martin Freinademetz și un campion național, Andy Fazekas, va reuni la start unii dintre cei mai rapizi snowboarderi din Sibiu și din împrejurimi. Concursul va fi împărțit în două categorii, în funcție de tipul plăcii, hard și soft. Fiecare categorie va avea secțiuni pentru fete și băieți. Înscrierile în concurs pot fi făcute în avans, pe adresa de mail cristina.badiu@arenaplatos.ro sau în ziua concursului, 28 decembrie, în Apres-Ski, între orele 9 și 11. Prima ediție a concursului a fost câștigată de Martin Freinademetz, care l-a depășit într-o finală spectaculoasă pe Andy pe ultima coborâre. Martin este dublu campion mondial iar Andy deține nu mai puțin de 12 titluri de campion național.

Pregătirile pentru marea petrecere de Revelion la Arena Platoș sunt și ele pe ultima sută de metri. Patru DJ vor anima atmosfera în noaptea dintre ani, una care se anunță plină de surprize. Pârtiile vor fi deschise până în ultimul minut al anului 2013, iar între orele 22 și 24 toată lumea va schia gratuit. După focul de artificii petrecerea se va muta într-un cort gigant amplasat în parcarea complexului unde DJ Sauce, DJ Leizaboy și Funkydrop & Meeloox vor mixa în ritmuri alerte până dimineață. Intrarea la petrecerea de Revelion costă 15 lei iar cei care doresc și transport pot accesa un pachet de 50 de lei care include transportul tur-retur la Arena Platoș precum și intrarea la petrecere. Skibus-ul va circula între orele 17 și 07 a.m. Rezervările pentru acest pachet se fac la adresa skibus@arenaplatos.ro.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni