Nou: În această vară lansăm o versiune modernă a portalului România Turistică!

Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Life in Color- Plaja Loft, Mamaia

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 02.07.2014 23:56 De catre: administrator

Judet: CONSTANTA

Localitate: MAMAIA

Data inceput: 12.07.2014

Vizualizari: 1001

Data adaugarii: 01.07.2014

Events prezintă LIFE IN COLOR, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, pentru prima oara în România! Pe 12 iulie, turneul UNLEASH se dezlănțuie pe plaja Loft din Mamaia.

După un an 2013 absolut fabulos, care s-a încheiat cu un festival în Miami la care 25 000 de oameni au dansat până la epuizare, LIFE IN COLOR, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, s-a întors și se pregătește să revoluționeze 2014 cu turneul UNLEASH! Oferindu-le evadarea perfectă din viața de zi cu zi, LIFE IN COLOR unește oamenii din întreaga lume într-o noapte magică. Produs de SFX (semnatarii fenomenului global Sensation) și Committee Entertainment, LIFE IN COLOR înseamnă conexiune - prin muzică, pasiune, și mai ales, culoare.

”E ca un spectacol Cirque du Soleil la care se adaugă seturile celor mai buni DJ internaționali, acrobații la înălțime, și cel mai important, vopsele!”, spun organizatorii despre LIFE IN COLOR. Culori fosforescente, tunuri cu vopsea (pe bază de apă, care nu afectează îmbrăcămintea sau pielea), lasere spectaculoase, artificii, o producție impresionantă, de talia Sensation, sunt ingredientele turneului UNLEASH. Fanii muzicii dance vor afla line-up-ul în curând.

“LIFE IN COLOR este un stil de viață, o cultură. Ceva care-ți permite să lași la o parte toate grijile și să fii tu însuți. Simbolizează libertatea. Nu trebuie să ții cont de etichete, de cum te îmbraci sau de cum arăți. Vrem ca fanii noștri să vină la LIFE IN COLOR și să fie ei înșiși… vrem să se dezlănțuie alături de noi” spune co-fondatorul LIFE IN COLOR, Lukasz Tracz. Singura regulă a petrecerii (alta ca participanții să se joace frumos între ei) este de a purta alb pentru a spori efectele 3D pe vopselele viu colorate.

Despre LIFE IN COLOR:  LIFE IN COLOR, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, a început în 2006, în campusurile universitare din Florida. De atunci, a luat pe sus America, poziționându-se drept un eveniment unic.  Sute de mii de oameni au asistat până acum la acest show spectaculos, care îmbină muzica, artă, dans și culoare într-o singură combinație răvășitoare. Fondat de către Committee Entertainment, LIFE IN COLOR este un show realmente spectaculos, inovator, la trebuie să iei parte pentru a-l înțelege.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni