Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Labirint în lanul de porumb de la Drăguş, Braşov

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 14.08.2016 10:55 De catre: administrator

Judet: BRASOV

Localitate: Dragus

Data inceput: 13.08.2016

Data final: 15.08.2016

Vizualizari: 2359

Data adaugarii: 07.08.2014

Labirint in lanul de porumb de la Dragus, Brasov

Eco-parcul “Labirintul Poveștilor” din Drăguș este întins pe o suprafață de 3 ha, labirintul constă într-o rețea de alei, 3 piațete și o piață circulară amenajate în interiorul unui lan de porumb. La intersecția aleilor, există indicatoare cu câte o întrebare despre cultura generală rurală și cu 2 sau mai multe variante de răspuns.
Sub fiecare răspuns se află câte o săgeată, iar răspunsul corect indică direcția cea bună a drumului prin labirint. De asemenea, prin labirint rătăcesc 6 animatori costumați în 6 personaje din basmele românești, respectiv Ileana Cosânzeana, Făt-Frumos, Păcală, Zâna cea Bună, Vrăjitoarea și Zmeul care sunt legate de scenariul unei enigme care trebuie dezlegată de participanții labirintului.
În afara labirintului există facilități de practicare a jocurilor copilăriei (miuța, volei în fân, badmington, ridicarea zmeelor, plaja verde – lângă pârâul Drăgușel, amfiteatru natural pentru manifestări artistice, atelier de confecționat sperietori de ciori). Parcul
conține și o zonă de camping cu structuri special amanajate pentru picnic, grătar, amplasament pentru foc de tabără și punți peste pârâul Drăgușel.
Organizatori: Primăria Draguș și Asociatia Cele mai Frumose Sate


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni