Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Inaugurarea lucrarilor pentru Miniportul-Delta/Sfantu Gheorghe

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 03.09.2009 19:09

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1465

Maine, 4 septembrie 2009, la Sfantu Gheorghe, judetul Tulcea, in prezenta Ministrului Turismului, oficialitățile tulcene vor inaugura lucrarile de executie a miniportului turistic din localitate.
Proiectul de investitii apartine Consiliului Judetean Tulcea şi este cofinantat de Ministerul Turismului, incadrandu-se in subprogramul national de turism ”Dezvoltarea echilibrata şi integrata a zonei turistice din Delta Dunarii şi a statiunilor de pe litoralul Marii Negre”.
Obiectivul proiectului de investitii consta in amenajarea unui miniport turistic in localitatea Sf. Gheorghe, cu respectarea reglementarilor in vigoare privind Legea Protectiei Mediului şi Regulamentul de Navigatie pe Dunare.

Conform Hotararii de Guvern nr. 426 din 8 aprilie 2009, privind aprobarea sustinerii financiare a autoritatilor administratiei publice locale, in completarea surselor proprii ale acestora, pentru finantarea proiectelor de investitii in turism pe anul 2009, de la bugetul de stat vor fi transferati Consiliului Judetean Tulcea, prin Ministerul Turismului, 11 milioane lei pentru proiectul ”Miniport in localitatea Sfantu Gheorghe”. Valoarea contractului de executie a lucrarilor miniportului este de 27 milioane lei, iar durata de realizare a investitiei este de 24 de luni.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni