Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Inaugurarea Hotelului de Gheață de la Bâlea Lac-Europa

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 05.12.2015 21:33 De catre: administrator

Judet: SIBIU

Localitate: Balea Lac

Data inceput: 24.12.2015

Vizualizari: 692

Data adaugarii: 23.11.2013

Inaugurarea Hotelului de Gheață de la Bâlea Lac -  Orasele Europei

Hotelul de Gheaţă din Munţii Făgăraş reprezintă o provocare, un gând născut din dorinţa de a aduce ceva nou în turismul românesc, ceva care să îmbine aventura şi distracţia, cu cele mai noi concepte de promovare turistică existente.

Sezonul 2015/2016 începe pe 24 decembrie.

Al XI-lea sezon al Hotelului de Gheaţă va fi inaugurat în data de 24 decembrie.

Vă invităm să vedeţi cum se ridică noul hotel de gheaţă de la Bâlea Lac. O vizită la Bâlea Lac este o plăcere oricând, însă iarna vârfurile acoperite cu zăpadă din jurul hotelului par şi mai spectaculoase decât de obicei. Tema noului sezon este “Orașele Europei”, temă care va sta la baza fiecărui eveniment organizat, dar şi la designul interior al camerelor.

O idee în care nimeni nu credea.

La început, pentru mulţi a fost o idee nebunească, fiind privită cu mult scepticism şi neîncredere, dar cineva a fost suficient de ambiţios să folosească natura în avantajul său, să o transforme fără să o distrugă, şi să creeze unicul Hotel de Gheaţă din Europa de Est.

Construit din gheaţa lacului glacial.

Astfel, din anul 2005, în fiecare iarnă, Hotelul de Gheaţă se reconstruieşte în Muntii Fagaras din materiale oferite de natură. Blocurile imense de gheaţă, tăiate şi scoase direct din Lacul Bâlea sunt folosite la ridicarea zidurilor, iar zăpada, care este adunată de pe întreg versantul montan, este folosită pentru fixarea cărămizilor de gheaţă şi finisarea zidurilor.

Fiecare an aduce o nouă poveste.

În fiecare an, Hotelul de Gheaţă are o structură diferită şi spune o poveste nouă. Această poveste este transpusă atât în decorul şi în arhitectura camerelor, a restaurantului şi a barului de gehata, cât şi în evenimentele organizate cu diferite ocazii.

Locuri de linişte.

Pentru mai multă intimitate, punem la dispoziţia turiştilor şi un complex de igloo-uri, construite în imediata apropiere a hotelului. Lângă hotel, superba Biserica de gheață este deschisă, începând cu luna ianuarie, tuturor celor care doresc un moment de linişte şi de reculegere sau o cununie religioasă neconvenţională.

Multe ocazii de distracţie.

Iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura de zăpadă prin activităţile din Winter Park, unde pot practica schi, săniuş, patinaj şi plimbari cu sonwmobilul. Pentru incurajarea acestor activităţi se organizează concursuri cu premii.

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).