Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

”Hai la bai!”

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 20.03.2010 17:03

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1903

   Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului anunta lansarea, de catre Organizatia Patronala a Turismului Balnear din România, a unui nou program de oferte speciale,  intitulat sugestiv ”Hai la bai!”.

  Programul se deruleaza în lunile iulie-august 2010 în unitatile de turism balnear membre ale OPTBR si ofera acces la vacante de sanatate unei game variate de clienti, la tarife atractive.

   Noutatea acestui program este aceea ca se acorda gratuitate la cazarea, în aceeasi camera cu parintii, a copiilor de pâna la 12 ani, având în vedere ca programul se deruleaza pe durata vacantei scolare. În acest fel, familiile cu copii sunt încurajate sa-si petreaca vacantele pentru refacerea sanatatii în staþiunile balneare românesti.

   Programul ”Hai la bai!” cuprinde pachete de 6 zile de cazare cu pensiune completa, o consultatie gratuita la sosire si minim 5 zile de tratament (doua proceduri pe zi). Tariful pentru un loc în camera dubla variaza între 575, la hoteluri de 2 stele, si 690 lei, la hoteluri de 3 stele si includ comisionul pentru agentiile revânzatoare.

   Noul program vine în completarea celor deja consacrate de OPTBR,  ”O saptamâna de refacere în staþiunile balneare” si „Decada balneara”, pentru care valabilitatea a fost prelungita pâna la 30 iunie.

   Pentru mai multe informatii despre fiecare program în parte, accesati site-ul OPTBR www.spas.ro


Biroul de presa MDRT


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni