Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Forumul Internațional pentru Turismul de Sănătate 2016

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 11.10.2016 19:39 De catre: administrator

Judet: BUCURESTI

Localitate: BUCURESTI SECTORUL 1

Data inceput: 15.11.2016

Data final: 17.11.2016

Vizualizari: 1873

Data adaugarii: 11.10.2013

Forumul Internațional pentru Turismul de Sănătate 2016

Fundația Amfiteatru, în parteneriat cu Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate, au onoarea să vă invite la cea de a IX-a ediție a Forumului Internațional pentru Turismul de Sănătate, eveniment organizat sub egida Clusterului Medical “Sănătate România” în București, în perioada 15-17 noiembrie 2016. Forumul Internațional pentru Turismul de Sănătate s-a impus în decursul timpului ca un reper profesional-științific de prestigiu, reunind organizații reprezentative, specialiști, cercetători, personalități academice, reprezentanți ai autoritaților statului și ai mediului privat.

Țara noastră întrunește toate condițiile necesare dezvoltării turismului de sănătate: unități medicale și balneo de prestigiu, structuri de primire moderne, personal de înaltă calificare atât în domeniul medicinei cât și în industria ospitalitătii ,acumulări în teoria si practica medicală și de turism la nivelul exigentelor internaționale. Luând în considerare multiplele implicații ce derivă din practicarea turismului de sănătate, se impune întelegerea tendințelor, avantajelor și constrângerilor, validate la nivel european și internațional.

Ca și la celelalte ediții desfășurate, avem în vedere consolidarea relației dintre teorie și practică, dialogul dintre mediul academic și specialiști, dintre autoritățile publice și mediul de afaceri și, mai ales, orientarea spre valorificarea practică a potențialului uman și natural de care dispune țara noastră.

La eveniment vor participa reprezentanți ai autorităților publice din România, ai organismelor internaționale, specialiști români și străini, exponenți importanți din domeniul sănătății și turismului, jurnaliști și reprezentanți ai mediului academic din România și din străinătate.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni