Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Festivalul Vinului 2019, Arad

Postat de administrator

Ultima modificare: 23.10.2019 21:44 De catre: administrator

Judet: ARAD

Localitate: MUNICIPIUL ARAD

Data inceput: 02.11.2019

Data final: 03.11.2019

Vizualizari: 4232

Data adaugarii: 23.10.2016

Festivalul Vinului 2019, Arad

 

O nouă ediție e Festivalului Vinului a fost programată să se desfășoare în primul sfârșit de săptămână din luna noiembrie, la eveniment organizatorii invitând producători de vin din județul Arad și din alte județe din vestul țării și artiști apreciați la nivel național.

Festivalul Vinului, ediția 2019, va avea loc în perioada 2-3 noiembrie, în Parcul Pădurice, din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor Arad.

Participă producători Elite Wine (Șiria), Enoris (Arad), Cramele Miniș (jud. Arad), Wine Reprezentative (Miniș), Ando Wine Concept (jud. Arad), Kaiser Wein (Pâncota), Cramele Diosig (Bihor), Cramele Recaș (Timiș) care vor oferi pentru degustare și vânzare vinuri albe și roșii, dar și must.

Pe lângă vinuri, participanții la festival vor mai putea să deguste o gamă diversă de brânzeturi dar și produse tradiționale specifice județului Arad.

În cadrul festivalului, într-un cort care va fi amplasat în Parcul Pădurice vor avea loc, zilnic, degustări de vinuri și prezentări de produse, la care au fost invitați să participe somelieri din județul Arad și din alte județe, dar și reprezentanții cramelor din județul Arad.

În fiecare zi, de vineri până duminică vor fi concerte susţinute, printre alţii de Fantasia, Fanfara Transilvania, Fanfara Shukar din Zece Prăjini, iBand, Ellie White, Alessis şi Rona Hartner.

Ziua de duminică este dedicată muzicii populare. Pe scenă vor urca Liliana Laichici, Alina Pinca, Bogdan Toma, Paul Ananie, Angelica Flutur, sau  Ștefan Muntenaș, Paula Pașca şi Daniela Dudaș.

Târgul este deschis între orele 14:00-22:00, iar sâmbătă și duminică, între orele 12:00-22:00.

Organizator: Centrul Municipal de Cultură Arad


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni