Nou: În această vară lansăm o versiune modernă a portalului România Turistică!

Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Festivalul Timorgelfest 2019, Timişoara

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 29.09.2019 23:03 De catre: administrator

Judet: TIMIS

Localitate: MUNICIPIUL TIMISOARA

Data inceput: 02.10.2019

Data final: 20.10.2019

Vizualizari: 1778

Data adaugarii: 31.08.2014

Festivalul Timorgelfest 2019, Timişoara, județul Timiş

 

“Timorgelfest 2019” este dedicat muzicii universale. Este pentru prima dată în Vestul Europei când se organizează un astfel de festival, în care vor participa organiști de pe 4 continente: Europa, America, Australia-Noua Zeelandă și Asia.

Pentru concerte vor fi folosite trei orgi, instrumente muzicale de valoare dar și de structură diferită astfel încât să poată fi acoperită zona stilisticii muzicale de la Baroc la muzica modernă contemporană.

O seamă de concerte vor fi susținute la Arad în Biserica Roșie și Reșița în Biserica Romano-catolică din Govândari, astfel încât acest festival să își pastreze valoare de festival internațional pentru zona de vest a României.

Ministerul Culturii și Patrimoniului Național Consiliul Județean Timiș Consiliul Local Timișoara Consiliul Local Arad Filarmonica Banatul Timișoara Universitatea de Vest Timișoara Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, Conferința Banat Episcopia Romano-Catolică din Timișoara, Oficiul Diecezan de Muzică Sacră .


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni