Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Festivalul Luminii, Zărnești

Postat de administrator

Ultima modificare: 07.08.2018 14:01 De catre: administrator

Judet: BRASOV

Localitate: ORAS ZARNESTI

Data inceput: 11.08.2018

Vizualizari: 562

Data adaugarii: 11.07.2018

Festivalul Luminii, 11 august 2018,

Zărnești – Centrul Istoric

Anulat

 

A doua editie a Festivalului Luminii va avea loc în data de 11 august, între orele 18.00 – 22.00, în centrul istoric, pe spațiul pietonal, unde vor fi amplasate aproximativ 2500 de gulguțe.

Gulguțele sunt suporturi din hârtie, confecționate de catre cercetași, dar si de catre participantii la eveniment, cu nisip în interior și o lumânare mică tip candelă, ce vor fi aprinse după lăsarea serii.

În acest interval, pentru a interacționa cu comunitatea, cercetașii vor derula ateliere de confecționat gulguțe, dar si ateliere specifice activității cercetașilor (prim-ajutor, noduri, supraviețuire, handmade etc),”Copacul dorințelor”, acțiunea numită ”îmbrățișări gratuite” și altele.

Participare extraordinară: Andrei Oțetaru, Light & Fire Performances (spectacol cu focuri și lumini).

Festivalul este deschis participanților de orice vârstă.

Organizatori: Cercetaşii Romaniei în parteneriat cu Primăria oraşului Zărneşti, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Zărneşti, Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistica Zărneşti, Liceul Teoretic Mitropolit Ioan Mețianu Zărnești.

Detalii pe pagină oficială a festivalului www.festivalul-luminiii.ro, www.visitzarnesti.ro, http://primaria-zarnesti.ro/


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni