Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Festivalul Internațional de Folclor HERCULES, Băile Herculane

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 10.09.2016 00:06 De catre: administrator

Judet: CARAS-SEVERIN

Localitate: BAILE HERCULANE

Data inceput: 04.07.2016

Data final: 09.07.2016

Vizualizari: 1719

Data adaugarii: -

Festivalul Internațional de Folclor HERCULES, Băile Herculane

Ediţia 46-a

Acest eveniment, ajuns la cea de a 46-a ediție, reprezintă o manifestare culturală înscrisă în Catalogul Comitetului Internaţional de Organizare a Festivalurilor Folclorice (CIOFF).
Iubitorii de muzică folclorică românească şi internaţională sunt aşteptaţi la Grădina De Vară (Parcul Vicol) din staţiunea Băile Herculane, unde vor evolua zeci de ansambluri artistice din ţară şi din străinătate precum și formaţii artistice din Columbia, Chile, Costa Rica, Ucraina, Bulgaria, Serbia şi România. Deschiderea evenimentului va fi marcată prin parada ansamblurilor folclorice participante. Alături de formaţiile folclorice vor participa şi fanfarele din Lăpuşnicu Mare şi din Bănia.
Cei prezenţi vor avea parte de o mare diversitate muzicală, oferită de artişti sosiţi din toate colţurile lumii, condimentată cu o paradă a costumelor populare, spectacol susţinut de formaţiile artistice participante.
Pe toată perioada festivalului va avea loc o expoziţie de produse „bio” şi o expoziţie a meşteşugarilor şi artizanilor populari.
Organizatori: Consiliul Judeţean al Municipiului Caraş-Severin, Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale şi Primăria Orașului Băile-Herculane

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).