Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Festivalul Handmade Creative Buzz, Sibiu

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 23.11.2019 22:11 De catre: administrator

Judet: SIBIU

Localitate: MUNICIPIUL SIBIU

Data inceput: 13.12.2019

Data final: 15.12.2019

Vizualizari: 736

Data adaugarii: 02.12.2015

Festivalul Handmade Creative Buzz, Sibiu, județul Sibiu

Ediția a IX-a,  Biblioteca ASTRA

 

Bucuria iernii o trăim în luna decembrie la #CreativeBuzz, așa că pentru 3 zile vă pregătim o nouă ediție minunată de festival handmade, unde te întâlnești cu meșteri faini, activități creative pentru toată familia, bazar vintage, toate în cea mai relaxantă atmosferă!

Cei mai buni meșteri artizani vor reda bucuria iernii și a sărbătorilor în culori prin intermediul creațiilor lor. Obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pic - tate, jucării inedite, cosmetice natural, dulcețuri de casă și multe altele, se găsesc cu pris osință la Festivalul Handmade Creative Buzz, ajuns la ediția cu numărul 24  la care sunt invitați toți admiratorii produselor handmade.

Produsele manufacturate transmit mai simplu şi direct mesajul din sufletul artistului către iubitorii genului, prin evidenţa frumosului de la prima atingere sau vedere.

Cu multă culoare,  40 de expozanți din toată țara, ateliere de creație, muzică bună, cafea de specialitate  și bunătăți locale, cauze sociale , voie bună și oameni speciali, te așteptăm zilnic între 10:00-20:00 la o nouă sesiune de  shopping alternativ! 


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni