Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Expoziția GastroPan, Târgu Mureș

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 01.03.2016 20:17 De catre: administrator

Judet: MURES

Localitate: MUNICIPIUL TARGU MURES

Data inceput: 07.04.2016

Data final: 09.04.2016

Vizualizari: 526

Data adaugarii: 02.04.2014

Expoziția GastroPan, Târgu Mureș

GastroPan este cel mai mare târg de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică organizat pe piaţa autohtonă de profil şi unul dintre cele mai importante din Europa de Est.

La edițiile anterioare expoziția s-a bucurat de un real succes, astfel încât, luându-se în calculaprecierile și părerile expozanților și vizitatorilor, s-a luat decizia de a organiza expoziția din doi în doi ani la București, iar în ceilalți ani acest eveniment să fie organizat în alte orașe mari din țară.

Zeci de mii de producători, operatori, furnizori, specialiști, manageri și antreprenori din domeniu se reîntâlnesc în intervalul 7-9 aprilie 2016 la Târgu Mureș, unde va fi expusă cea mai mare varietate de soluții și tehnologii pentru afacerile de profil.

GastroPan a atras anul acesta peste 21.147 de vizitatori specialiști, care au experimentat la standurile celor 132 de standuri, cele mai recente soluții și tehnologii pentru afacerile din domeniile panificației, cofetăriei și HoReCa. Cei mai renumiți furnizori de soluții și tehnologii și-au expus noutățile la standurile expoziției, evenimentul fiind un bun prilej pentru identificarea principalelor tendințele care marchează sectorul de profil.

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).