Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Dorna Winter Fun Games, Vatra Dornei

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 22.12.2016 16:07 De catre: administrator

Judet: SUCEAVA

Localitate: Vatra Dornei

Data inceput: 03.02.2017

Data final: 19.02.2017

Vizualizari: 2780

Data adaugarii: -

Dorna Winter Fun Games, Vatra Dornei

Acum mult timp se numeau Bucuriile Zapezii. Apoi au fost Serbarile Zapezii. Intre timp, atat de scurt timp, totul s-a schimbat. Facebook, Snapchat, Instagram, Pinterest. N-am avut idei prea multe, si nici timp indeajuns la dispozitie.

Anul asta o sa le spunem Winter Fun Games. Spune-ne tu cum ai vrea sa se numeasca, si vom alege cea mai buna idee. Noi iti spunem ce o sa facem. O sa incercam sa te facem sa razi, sa te implici, sa fii activ. Ne dorim sa fii partea a tuturor jocurilor pe care le pregatim, concurs de slalom in caiac pe partie, concurs de coborat cu covata sau ligheanul pe partia de sanie- cu ce crezi tu ca te descurci mai bine, coborare cu patinele pe partia de sanie, ski - slalom paralel, cross ski, concurs de patinaj viteza cu picioarele legate, concurs de muls vaca electrica – si avem atat de multe alte idei, ca sa nu mai vorbim ca o sa facem cel mai mare Karaoke in aer liber organizat vreodata. 

Te asteptam între 3 si 19 Februarie, cele 3 week- enduri: 3-5 Februarie, 10-12 Februarie, 17-19 Februarie sa petreci alaturi de noi.

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).