Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Descoperă Delta Dunării - Tulcea

Vizualizari: 2750 

Descoperă Delta Dunării

Prezentare

Suntem o echipa de entuziasti care se straduiesc din rasputeri sa arate lumii fata frumoasa a Deltei, Delta Dunarii asa cum o vedem noi, salbatica, misterioasa, plina de viata, linistita dar totusi agitata.

Avem solutii de cazare in aproape toate zonele Deltei Dunarii, de la case mici (pensiuni rurale) pana la hoteluri de 4 stele in care va veti simti minunat si veti pleca acasa plini de amintiri placute. Ne straduim sa promovam pensiuni ce respecta locul in care se afla, prin modul lor de a se comporta, prin grija pe care o arata fata de natura, prin arhitectura in care este construita, prin modul in care inteleg sa faca un eco-turism in Delta Dunarii.

Suntem foarte bine informati in tot ceea ce este legat de Delta Dunarii, cunoastem foarte bine locurile, canalele, lacurile si padurile Deltei precum si imprejurimile.

Suntem specializati in plimbari, excursii, expeditii de vizitare, fotografie sau filmari, precum si in ture de explorare cu caiacele in toata Delta. In oferta noastra veti gasi oportunitati de a vedea orice coltisor al Deltei Dunarii, in orice anotimp, pe orice vreme.
De asemenea organizam team building-uri foarte apreciate de cei ce iubesc natura si apa.

Dar, pe langa toate acestea, ceea ce veti gasi numai la noi sunt grupurile de fotografie.

Organizam frecvent excursii de fotografie pentru iubitorii de natura, avem subiecte pentru toata lumea. De la expeditii in locuri indepartate: Padurea Letea (asa cum numai noi stim sa o aratam), Insula Sahalin, plaja si zona Perisor, Campul Chiliei, Grindul Stipoc etc pana la plimbari cu barca, cu caiacul sau pe jos in cautare de pasari, animale salbatice (wildlife), flora, subiecte de macrofotografie (insecte si flora), satele Deltei, oamenii Deltei si peisaje inedite.

Daca vreti sa vedeti Delta asa cum ne place noua haideti cu noi!

Adresa

Judet: TULCEA

Localitate: MUNICIPIUL TULCEA

Strada: Neptun 8

Contact

Telefon: 0740357073

Mobil: 0763 869 400

Fax:

Date firma

Nume: Goean Iliuta II

Cnp/Cui: 28551654

Nr. Comert: F36/336/2011

Iban:

Banca:

Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni