Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Croaziera de Lux in Delta Dunarii

Vizualizari: 331  Locație: TULCEA, MURIGHIOL


TULCEA Croaziera de Lux in Delta Dunarii
Valabilitate: 2017-04-01 / 2017-11-12
Tip: Vacante in Delta Dunarii
Locuri totale: 20
Locuri disponibile: 20
Preț: 120 Lei

 

Croazieră de Lux în Delta Dunării 2017 -  Hotelul Plutitor Paradisul Deltei

Pret: 6 525 Lei/zi, valabil pentru grup de maxim 20 persoane

Include: croazieră pe Dunăre și Delta Dunării, cazare, 3 mese pe zi și plimbări cu ambarcațiuni în deltă,  pentru grup de maxim 20 persoane

 

Oferta se adresează grupurilor de minim 15 persoane, maxim 20 persoane per fiecare navă/hotel plutitor

Petrece-ți o vacanță de neuitat în Paradisul apelor: Delta Dunării - pe unul din cele mai luxoase hoteluri plutitoare din România.

Croazieră de Lux Delta Dunării:  Hotelurile plutitoare Paradisul Deltei, Steaua Deltei și Magia Deltei - confort de 4 stele

Ofertă exclusivă numai prin Agenția de Turism România Turistică***

 

Croaziera în Delta Dunarii începe de la Dumbrava Murighiol, aici este locul in care poti sa te relaxezi asa cum nu ai mai facut-o pana acum.

Situata intr-o zona linistita a Deltei Dunarii, alcatuita din  hotelurile plutitoare Paradisul Deltei, Steaua Deltei si Magia Deltei, se distinge printr-un farmec aparte, datorat interioarelor calde si primitoare, a atmosferei placute, prietenoase  dar si diversitatea preparatelor din pește din bucãtãria noastrã.

Locul de acostare a celor 3 nave plutitore se afla la iesirea din localitatea Murighiol, pe malul Dunarii, la 200 metri de statia Peco. 

Rafinamentul decorului, subliniat de linia moderna, confortul si linistea necesara petrecerii unei vacante deosebite sunt motive suficiente pentru a sustine cele 4 **** .

Hotelurile plutitoare se desfășoară pe  3 nivele. Primul nivel este alcatuit din 10 camere duble, al doilea nivel este format din restaurant, terasa si bucatarie iar ultimul nivel este format dintr-o terasa deschisă care se desfășoară pe toata suprafața navei.

Fiecare hotel plutitor are o capacitate de cazare de 18 persoane, până la 20 persoane, pregătite pentru a raspunde dorintelor clientilor sai.

Camerele dispun de grup sanitar propriu baie proprie, plase impotriva tantarilor, sistem ventilo convector pentru incalzire sau racire.

Restaurantul are o suprafata de 90 mp cu o capacitate de 54 de persoane. Pe parcursul șederii dumneavoastră veți avea la dispoziție șah, table, cărți de joc, rummy, poker, darts, tenis de masa, laptop, TV lcd, sistem karaoke, microfoane, sistem audio, internet wireless, trambulina pentru copii.

Terasa este un mod inedit de relaxare, unde se afla un spatiu acoperit pentru persoanele care se feresc de soare, balansoar, sezlonguri si echipament pentru pescuit.

Specialități culinare:

Va oferim o gama variata de specialitati culinare:plachie de peste, bors de peste, saramura de peste, caras la tigaie cu mamaliguta si mujdei, scrumbie, somn la gratar, crap la protap, somn la cuptor,icre de crap si stiuca,storceag de somn etc.

De asemenea, bucatareasa noastra, Mariana, va pregati diverse feluri de mancare si pentru cei care nu consuma peste. In plus, la dispozitia turistilor nostri exista gratar.

Relaxare:

La un cost suplimentar, hotelul oferă masaje, reflexoterapie, terapii cu venin de albine și tratamente cu produse apicole.

Pentru plimbari pe canalele greu navigabile aveti la dispozitie 6 barci cu motorizare de 15 cp si 30 cp , Mercury si Yamaha. 2 salupe de 80 cp respectiv 150 cp, 2 catamarane de 130 cp/140 cp, cu o capacitate de 30 de persoane, dotate cu toaleta si bar dar si un BM cu camera pentru odihna si toaleta. Plimbarile sunt intre 3-5 ore, în funcție de traseu. Traseul poate fi ales dupa preferintele dumneavoastra

Tarife camere valabile în perioada 01.03.-15.11.2017:

- 125 lei - cabină simplă/ 2 persoane/1 noapte/fără mese și plimbări

- 155 lei - cabină dublă/2 persoane /1 noapte/fără mese și plimbări

- 205 lei - cabină dublă/4 persoane /1 noapte/ fără mese și plimbări

Tarife all inclusive:

- 165 lei/persoană: include cazare, 3 mese pe zi, inclus cafea și apă.

- pentru plimbările pe canalele și lacurile din apropiere, costurile sunt de 30 lei/pers/oră cu ambarcațiuni de dimensiuni mici sau cu catamarane.

- închirierea intregul hotel plutitor pentru 20 persoane, la punct staționar, cu tariful de 1 600 lei/zi, punandu-vă la dispozitie și bucătaria.

Tarif de croazieră, pretul este de 1 450 euro/pe noapte (valabil 24 ore) pentru grup maxim de 20 persoane.

Servicii incluse: Cazare pentru întregul grup, 3 mese pe zi, deplasarea hotelului plutitor pe traseul stabilit sau ales de dumneavoastra pe traseul optat

- Oferim deplasarea hotelului plutitor pe traseul stabilit, 3 mese pe zi, cazare si deplasarea cu ambarcațiuni mici pe lacuri si canale.

Copii pana in 5 ani au mesele si cazarea gratuit, cei intre 5-14 ani dispun de o reducere de 30% din pret iar cazarea va fi in aceasi camera cu parintii.

Check-in - ora 14:00

Check-out - ora 12:00

Va asteptam sa descoperiti frumusetea Deltei Dunarii intr-un mod inedit,  împreună cu noi.

Trasee turistice recomandate:

  Tulcea – canalul Mila 35 -  gârlele Sireasa, Şontea – canalul Olguţa – Dunărea Veche – satul Mila 23 – Crişan – Maliuc – Tulcea - Uzlina

  Tulcea – Victoria – canalele Litcov, Crişan – Caraorman- Maliuc – Tulcea -Uzlina

  Tulcea – Maliuc – Crişan – canalul Caraorman – satul Caraorman – lacurile Puiu, Roşu, Roşuleţ – canalul Roşu – Împuţita – canalul Bursuca – Sulina - Tulcea

   Murigiol – canalele Dunăvăţ, Dranov – golful Holbina – lacul Razim – Gura Portiţei

  Jurilovca – Gura Portiţei - Uzlina

  Crişan – Dunărea Veche – canalul Eracle – gârla Lopatna – canalul Lopatna

  Crişan – Dunărea Veche – canalul Magearu – Dunărea Veche – braţul Sulina – Crişan

  Uzlina – canal Uzlina – lacurile Uzlina şi Isac – canal Isac 3 – gârla Perivolovca – canal Ceamurlia – canal Crişan – braţul Sulina – Crişan

  Uzlina – Crişan – Dunărea Veche – canal Bogdaproste – lacurile Bogdaproste, La amiază, Trei Iezere – gârla Lopatna – canal Eracle – Dunărea Veche – loc. Mila 23

 Uzlina – canal Bursuca – canal Roşu-Împuţita – cordon litoral Tătaru – loc. Sf. Gheorghe – Roşu – lacul Puiul – can. Mocansa – braţ Sf. Gheorghe – loc Sf. Gheorghe

 Murighiol – bratul Sfantu Gheorghe – bratul Sulina – Partizani – Maliuc – Gorgova – Crisan – Dunarea Veche – Mila 23 – canalul Sontea – canalul 36 - Murighiol

Atracții turistice:

Ca si atractii turistice, la 3 km de hotelul plutitor se afla Cetatea de la Halmyris, este o puternică cetate romană şi romano-bizantină, sediu al unor unităţi militare şi staţie a flotei dunărene Classis Flavia Moesica; au fost dezvelite monumente de arhitectură militară, civilă şi religioasă, între acestea bazilica episcopală cu cripta primilor martiri dobrogeni: Epictet şi Astion.

Agrement sportiv-recreativ:

a) Pescuit – Nu puteţi rata ocazia de a vă relaxa, în liniştea din inima deltei, la o partidă de pescuit de crap, biban, caras, ştiucă sau de a participa la concursuri de pescuit dedicate împătimiţilor acestui sport.

b) Vânătoare – Pasionaţii de vânătoare vor găsi în Delta Dunării un fond cinegetic bogat; numărul mare de mistreţi, iepuri, fazani face posibilă practicarea vânătorii sportive în anumite locuri din cadrul Rezervaţiei.

c) Bird-waching – Bogăţia şi diversitatea speciilor de păsări pot fi observate pe tot parcursul sejurului, dar dacă aveţi dorinţa şi curiozitatea de a le vedea mai în detaliu vă stau la dispoziţie foişoarele special amenajate şi binoclurile pe care le avem în dotare. Nimic nu se compară cu observarea unei colonii de pelicani în mediul lor natural sau cu urmărirea îndeaproape a coloniilor de egrete mici sau mari.

d) Fotografie – Cu toţii încercăm să luăm câte o bucăţică din locurile vizitate care să ne aducă aminte de peisajele sau lucrurile care ne-au impresionat, dar de multe ori protejarea naturii şi a speciilor este mult mai importantă; astfel, Steaua Deltei vă oferă ocazia de a avea un album foto numai al dumneavoastră.

e) Plimbări cu barca – La cererea dumneavoastră, Steaua Deltei vă pune la dispoziţie bărcile cu motor pentru plimbările pe canale astfel încât să puteţi admira de aproape nuferii albi sau galbeni – unul din simbolurile deltei, coloniile de pelicani, egretele delicate şi multe alte bogăţii ale potenţialului natural.

f) Jocuri de societate – cărţi, table, rummy, şah; karaoke, darts.

Nota:  Pentru rezervare, se va achita un avans de 30 % din valoarea pachetului de servicii în momentul efectuării rezervãrii, iar diferența de 70 % se va achita cu două saptamani inainte începerii sejurului.


AGENȚIA DE TURISM ”ROMÂNIA TURISTICĂ”

Sediu social/sediu central agenție

Municipiul Brașov, Bulevardul Griviței nr.91

Licenta de turism touroperatoare - exclusiv online nr. 6954/2013, poziția nr. 1342

Poliță de Asigurare Seria IF-i nr. 2015

Brevet de Turism nr. 21 220/2012

Telefon/Fax - Agentie: 0268 420905

Telefon GSM: 0722 910422, 0741 657495

e-mail: agentia@romaniaturistica.ro

web-site: www.romaniaturistica.ro

Agentia de Turism Romania Turistica este membra a firmei Romania Turistica S.R.L.

CUI: 31739462

J8/899/2016

Cod Postal: 50020

 

Contact

Hotel Plutitor Paradisul Deltei
CUI: 31739462
ORC Brașov: J8/899/2016
Adresa: Debarcader Murighiol, nr. FN
Cod Poștal 827150
Cont RO62INGB0000999905154084, Deschis la Ing Bank N.V. Amsterdam
Telefon: 0268 420905


Mobil: 0722 910422

Fax: 0268 420905