Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Bursa si Forumul de turism balnear - Editia a V-a

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 21.09.2009 17:09

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 6516

 În perioada 30 sept.-3 oct. 2009 se va desfasura la Calimanesti-Caciulata, cea de a V-a editie a BURSEI si FORUM-lui de TURISM BALNEAR.

 Manifestarea este inscrisa, ca in fiecare an, in calendarul oficial de evenimente al Organizatiei Mondiale a Turismului precum si cel al ESPA.

 Bursa si Forumul de turism balnear s-a remarcat deja in peisajul expozitional romanesc ca un eveniment deosebit si s-a bucurat, la editiile anterioare, de aprecierile celor implicati in turism, indeosebi in turismul balnear : detinatori de baza, agentii de turism, specialisti, autoritati, etc.

  Ministerul Turismului a acordat patronajul său acestui eveniment si colaboreaza la organizarea lui, alaturi de asociatiile din turism si alte structuri interesate.

  Manifestarea are ca scop principal promovarea potentialului statiunilor balneare, atat pentru tratament si refacere, cat si ca destinatie de relaxare dupa agitatia cotidiana. Valoarea factorilor de cura este un element extrem de important si el este apreciat pe plan intern si extern.

  De aceea, manifestarea isi propune a introduce destinatiile romanesti de tratament si in randul celor interesati din strainatate.

   Bursa are doua module : o expozitie si un Forum de discutii.

   La Forum au fost invitati specialisti din domeniu din tara si din alte tari, care vor crea posibilitatea informarii asupra noutatilorin domeniu, cunoasterea tendintelor pietei, stabilirii de noi parteneriate, a fundamentarii, pe baza informatiilor primite, a unor strategii de dezvoltare sau programe specializate.

  Recunoscand valoarea acestui eveniment, ESPA a declarat Bursa si Forumul de turism balnear ca una din cele trei evenimente regionale, (pe langa celea din Spania si Turcia) specializate in domeniu, pe care le sustine.

  Prezenta numeroasa la editiile anterioare denota interesul participantilor pentru programele de turism balnear.

  Speram ca si aceasta editie sa se ridice la standarde corespunzatoare cerute de colaboratorii si invitatii nostri, de specialisti, etc.

 In incheierea evenimentului, se va organiza o vizita in statiunile din zona Olteniei de Nord, unde vor fi vizitate atat statiunile Baile Olanesti si Govora cat si unele manastiri specifice din zona.

  Va asteptam la Calimanesti - Caciulata!


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni