Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Bursa şi Forumul de Turism Balnear 2016, Călimănești

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 17.09.2016 20:53 De catre: administrator

Judet: VALCEA

Localitate: ORAS CALIMANESTI

Data inceput: 21.09.2016

Data final: 23.09.2016

Vizualizari: 20293

Data adaugarii: -

BURSA SI FORUM-ul de TURISM BALNEAR Călimănești - Căciulata, 21-23 septembrie 2016

Editia de anul acesta, a XIl-a, se va desfasura la Călimănești - Căciulata. Manifestarea este o bună ocazie pentru a cunoaște noutatile din domeniul turismului balnear.

La aceasta manifestare sunt invitati reprezentanti de seama din tara si din strainatate pentru a prezenta noutati din sectorul balneo si wellness, societati de turism balnear care sa-si prezinte ofertele si investitiile si, desigur, sunt asteptate agentiile de turism pentru a le cunoaste in vederea valorificarii.

Bursa si Forum-ul de turism balnear se organizeaza anual, cu sprijinul membrilor OPTBR, in diferite statiuni balneare din tara, in mod itinerant, pentru a oferi acestora posibilitatea sa-si prezinte potentialul natural, infrastructura turistica si de tratament/spa/wellnes, serviciile, posibilitatile de agrement si de relaxare sau de cunoastere a imprejurimilor. Anul  acesta manifestarea se afla la cea de a Xll-a editii.

Bursa si Forum-ul de turism balnear reprezinta  totodata un bun prilej de dezbatere a  unor probleme de importanta majora pentru sectorul de turismul balnear, pentru investitori, pentru toti cei care actioneaza in domeniu (tur-operatori, sectorul medical, autoritati locale, scoli de turism, institutii de cercetare, etc.).

Manifestarea are doua componente :

- Bursa – un cadru expozitional, in cadrul caruia societati de turism balnear si/sau firme si companii cu activitati in domeniu (hotelieri, agentii de turism, producatori/distribuitori de echipamente,  produse si servicii pentru statiunile balneare) isi expun propria oferta,

si

- Forum-ul, - cu o agenda de prezentari ce atrag numerosi participanti, datorita selectiei temelor expuse menite sa raspunda nevoilor de informatii si schimb de experienta.

Sunt invitati si asteptati sa participe specialisti si formatori de opinie, manageri si lucratori in turism, din tara si din strainatate. Sunt invitate si asociatii din turism, universitati, alte institutii cu care colaboram sau sunt implicate in activitatea turistica, cu accent pe turismul de sanatate si balnear.Manifestarea se bucura de sustinerea Organizatiei Mondiale a Turismului  (OMT) si a Asociatiei Europeane a Statiunilor Balneare (ESPA).

De asemenea se bucura de Patronajul si sustinerea  S.C. CALIMANESTI CACIULATA SA, care se bucura sa va puna la dispozitie cele mai bune servicii.

Pentru înscrieri contactați organizatorii la optbr@bluescreen.ro

Vom reveni cu programul detaliat,                 

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).