Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Bucharest Christmas Market

Postat de administrator

Ultima modificare: 21.11.2016 00:37 De catre: administrator

Judet: BUCURESTI

Localitate: BUCURESTI SECTORUL 1

Data inceput: 01.12.2016

Data final: 30.12.2016

Vizualizari: 437

Data adaugarii: 20.11.2016

Bucharest Christmas Market

Piața Constituției

1 - 30 Decembrie 2016

Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism, organizează târgul oficial de Crăciun al Capitalei. Timp de o lună, Târgul de Crăciun București transformă centrul orașului într-un loc de poveste al sărbătorilor de iarnă, unde vizitatorii se pot bucura de concerte și spectacole de Crăciun, un târg tradițional cu produse de sezon, obiecte realizate manual, decorațiuni și o zonă gastronomică unde oamenii pot gusta preparate cu specific românesc.

Casa lui Moș Crăciun este atracția preferată a copiilor, un loc magic, unde Moșul sosește alături de spiridușii săi, așteptându-i pe cei mici să își lase scrisorile cu dorințe.

Evenimentul, devenit o tradiție a Capitalei, deschide oficial sezonul sărbătorilor de iarnă printr-o serie de atracții care celebrează Crăciunul autentic românesc, așteptându-i pe cei mari și pe cei mici cu delicii culinare din bucătăria autohtonă, spectacole artistice, obiecte realizate manual, decorațiuni de Crăciun, luminițe și personaje de poveste.

Organizatorii cred că oamenii pot face lumea un loc mai bun și că reușesc, prin generozitate și inițiativă, să aducă bucurie în sufletul celor mai puțini norocoși. De aceea, în cadrul târgului se realiza campania umanitară ,,Dăruiește, fii mai bun! Și tu poți fi Moș Crăciun!”. Vizitatorii pot dona jucării și cărți, care vor ajunge la copiii nevoiași, în speranța că sărbătorile acestora vor deveni de poveste.

Târgul de Crăciun București este înscris în rețeaua celor mai importante târguri de Crăciun din Europa, Christmas Markets: www.christmasmarkets.com iar accesul este liber pe toată perioada evenimentului.

Detalii cu privire la program:
f/BucharestChristmasMarket

Intrarea este LIBERĂ!

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).