Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Braşov, Oraş din Poveste

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 26.11.2016 19:41 De catre: administrator

Judet: BRASOV

Localitate: MUNICIPIUL BRASOV

Data inceput: 06.12.2016

Data final: 06.01.2017

Vizualizari: 2340

Data adaugarii: -

Braşov, Oraş din Poveste, ediția 2016

Aprinderea Bradului de Craciun din Piaţa Sfatului şi inaugurarea Târgului de Crăciun este un eveniment spectaculos care are loc de Sf. Nicolae, respectiv în seara de 6 decembrie a fiecărui an, în Piaţa Sfatului.

Aprinderea bradului din Piaţa Sfatului constă într-o ceremonie îndeplinită de primarul oraşului alături de un copil, în cadrul unei festivitati speciale.

Odată cu aprinderea bradului se aprind toate luminile festive din oraş. Totodată, are loc inaugurarea Târgului de Crăciun, care este organizat chiar lângă brad şi unde se găsesc decoraţiuni, mâncăruri tradiţionale, vin fiert, ceai cald, castane, patiserii şi alte mărfuri specifice sărbătorilor de iarnă.

Duminică, 6 decembrie, ora 17.00 este momentul în care Braşovul va redeveni “Oraş din poveste”, odată cu aprinderea luminiţelor din bradul de Crăciun, amplasat în Piaţa Sfatului. Pe scenă va urca mai întâi corul de copii "Concertino", apoi primarul George Scripcaru, ajutat de unul dintre copii, va apăsa butonul care va aprinde luminiţele aşteptate de toată lumea.

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).