Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Bikini Race 2023 la Arena Platoş Păltiniş

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 18.01.2023 19:41 De catre: administrator

Judet: SIBIU

Localitate: Paltinis

Data inceput: 04.03.2023

Data final: 04.03.2023

Vizualizari: 4265

Data adaugarii: -

Bikini Race 2023 la Arena Platoş Păltiniş

 

Sărbătorim ziua femeii prin concursul sportiv și distractiv Bikini Race ajuns la a 8 a ediție.

Concursul se adresează exclusiv femeilor cu  vârsta minimă de 16 ani.

Nu se percepe taxă de participare. Înscrierile de desfășoară on-line accesând formularul de înscriere până în data de 3 Martie 2023 ora 16:00  sau la ApesSki Bar Arena Platoș Păltiniș  în ziua de concurs până la ora 11:30.

Costumație obligatorie: costum de baie tip bikini!

PROBE:

  • Prezentare și întrebări de Cultură generală

  • Slalom Schi și/sau Snowborard

  • Proba Omul de zăpadă

  • Proba de coborâre cu sania

  • Proba de aruncare la țintă

  • Proba de Limbo pe schiuri și/sau snowboard

Proba de prezentare și întrebări de cultură generală presupune prezentarea concurentelor pe cat-walk-ul din zăpadă și răspunsuri la întrebări de cultură generală. Concurentele vor primii note pentru prezentare și răspunsul la întrebările de cultură generală.

Proba de Slalom Schi și/sau snowboard presupune parcurgerea traseului de slalom semiuriaș montat pe pârtia  Arena într-o manșă cronometrată de concurs.

Proba Omul de zăpadă presupune construirea de oameni din zăpadă. Concurentele evoluează simultan și au la dispoziție un timp limită de 10 minute pentru a face fiecare câte un om din zăpadă. Fiecare concurentă are la dispoziție aceeași cantitate de zăpadă pentru construirea omului de zăpadă. Concurentele primesc note din partea jurului pentru omul de zăpadă pe care l-au construit. Fiecare concurentă este responsabilă de recuzita omului de zăpadă, în funție creativitatea fiecărei concurente.

Proba de aruncat cu bulgări la țintă presupune aruncare cu bulgări în țintele amplasate pe oamenii de zăpadă în timpul urcării cu banda rulantă. Concurentele primesc puncte pentru fiecare aruncare cu bulgări la țintă.

Proba de coborâre cu sania. După urcarea pe banda rulantă cu aruncarea  bulgărilor la ținte urmează coborârea cu sania pe un traseu cu valuri din zăpadă. Concurentele primesc note din partea juriului pentru evoluția  pe sanie.

Proba de Limbo pe schiuri și/sau snowboard presupune parcurgerea individuală a  unui traseu pe care se găsesc 3 ștachete de limbo pe sub care concurentele trebuie să treacă cât mai artistic prin alunecare cu schiuri și/sau snowboard. Concurentele primesc note din partea Juriului pentru evoluția pe trasul de Limbo.

Prezentatoare: Cosmina Păsărin


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni