Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Alaiul obiceiurilor de iarnă, Târgu Jiu

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 25.10.2016 23:59 De catre: administrator

Judet: GORJ

Localitate: MUNICIPIUL TARGU JIU

Data inceput: 16.12.2016

Vizualizari: 1204

Data adaugarii: -

Alaiul obiceiurilor de iarnă

16 Decembrie 2016

Alaiul obiceiurilor de iarnă

Organizează: CJCPCT Gorj, la Tg-Jiu.

Parteneri: Consiliul Judetean Gorj, Şcoala populară de artă, Ansamblul artistic ,,Doina Gorjului’’, asezăminte culturale.

De pe 15 până pe 18 decembrie sunt aşteptaţi peste 5.000 de colindători. Suntem pregătiţi şi pentru activitatea pe care o avem în responsabilitatea noastră de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, unde avem programe pentru copiii din sistem. Avem pregătite acţiuni pentru copii, să se bucure de aceleaşi lucruri ca şi ceilalţi copii, care au familii. Este un program de Sărbători care să aducă liniştea de care avem nevoie.

Pe 16 decembrie va avea loc sacrificarea unui porc de Crăciun pentru copii. Vor fi prezenţi copii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj.

Pe 16 decembrie va avea loc Alaiul colindătorilor. Vom avea peste 300 de colindători din judeţ, în Piaţa Prefecturii din Târgu Jiu, care vor prezenta un program artistic„   a declarat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Alaiul obiceiurilor de iarnă continua in perioada 22-24 decembrie 2016 în localităţile Jupânești, Bumbești-Jiu, Novaci, Rovinari, Peștișani, Godinești, Motru, Runcu, Țicleni, Mușetești.

19 decembrie 2016

Colindå, Doamne, colindå ... Minispectacole cu grupurile de colindåtori
Organizeazå: Scoala Popularå de Artå, la Tg-Jiu

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).