Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

110 Veri perfecte pe Litoralul Românesc, 110 Ani de Perla Mării Negre, 110 Ani la Mamaia!

Postat de administrator

Ultima modificare: 14.08.2016 16:43 De catre: administrator

Judet: CONSTANTA

Localitate: MAMAIA

Data inceput: 15.08.2016

Vizualizari: 564

Data adaugarii: 14.08.2016

110 Veri perfecte pe Litoralul Românesc, 110 Ani de Perla Mării Negre, 110 Ani la Mamaia!

Asociatia Litoral - Delta Dunarii organizeaza pentru prima oara un eveniment dedicat zilei statiunii, luni, 15 august, Piateta Cazino Mamaia, ora 20:00.

15 august este zi de sarbatoare in Statiunea Mamaia.

110 veri perfecte pe litoralul romanesc, 110 ani de perla marii negre, 110 ani la Mamaia!

Si povestea continua!

Spectacol de teatru si o prestatie inedita a marelui Draghici Damian & Brothers!

Asociația Litoral – Delta Dunării marchează ziua Stațiunii Mamaia, cu un eveniment de nota 110. 
Mamaia continuă să fie o legendă istorică pentru Constanța, având o evoluție pe care au trăit-o, de-a lungul celor 110 ani de existența, milioane de turiști, constănțeni, personalități, care, vară de vară, au gustat din culoarea distracției și a mării care se îmbină perfect cu cerul. 
Luni, 15 august, Asociatia Litoral - Delta Dunarii organizează pe scena de la Piațeta Cazino, “110 ani la Mamaia – O Poveste fără Sfarsit”, eveniment care va oferi turiștilor și constănțenilor momente de teatru, un concert marca Draghici Damian & Brothers și multe alte surprize.
“In 1906 avea să se nască perla de la malul mării, frumoasa noastră stațiune Mamaia, care, anul acesta, ajunge la incredibila vârstă de 110 ani. Scopul stațiunii rămâne același și peste ani, toate eforturile de promovare și dezvoltare îndreptându-se spre turiștii români, străini și, bineînțeles și constănțenilor noștri. Este de fapt ziua tuturor celor care, an de an, aduc un aport considerabil dezvoltării și evoluției stațiunii, agenților economici și tuturor partenerilor și membrilor Asociației Litoral – Deltă Dunării, care au același tel, atragerea turistilor în fiecare sezon estival. Anul acesta, aducem pe scenă de la Piațeta Cazino nume consacrate din muzică și teatru, eveniment la care sunt așteptați toți cei prezenți în perioada aceea în vacanță sau concediu în stațiunea Mamaia. Evenimentul completează calendarul de evenimente Mamaia Style al Asociației Litoral – Delta Dunării și este finanțat din taxa de promovare a agenților economici Mamaia- Satul de Vacanță. Ne bucurăm să anunțăm acest eveniment, organizat pentru primul an de către Asociația Litoral – Delta Dunării și pe această cale, adresăm invitația la eveniment tuturor turiștilor, agenților economici și hotelierilor pe care îi așteptăm să ia parte la serbarea stațiunii Mamaia.”


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni